37+1 olduk çok heyecanlıyım

Ağrılarım oluyor ara ara ama düzensiz nst temiz geliyor çok heyecanlıyım :face_holding_back_tears: bu zamana kadar ultrasonda hep yüzünü kapattığı için net bir görüntü alamadık çok merak ediyorum miniğimi sağlıkla gelsin inşallah ben gibi olan var mı :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ayy ne güzel ya, bende bı an önce o zamanlara gelmek istiyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: biz 21. Haftada yüzünü net gördük ama

36+5 im ben de. Nerdeyse 37 ye geldiğim için heyecanlıyım. Zaman geçmiyor sanki buralarda acaba ne zaman gelecek minişler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende yarın değil öbür gün 37 olucam heyecan da var herşey karışık yani tek önemli si sağ salim sağlıkla gelsinler

O haftalarda forum okurken bende öyle diyordum bi an önce gelsek o zamanlara diye zaman nasıl geçti anlamadım valla ama şimdi zaman geçmiyor bir türlü :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

Sağlıkla gelsin inşallah zamanında olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin işin başı o sağlıklı olsunlar inşallah

Müzikle mi ilgileniyorsunuz :slight_smile:

Müzik öğretmeniyim evet :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_tear:

Yaa ne güzel :face_holding_back_tears: bende keman çalıyorum 2 yıldır, su an çocuk şarkılarına bakıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Nasıl his ediyorsun canim

Valla iki gündür ağrım var bebek aşağı vuruyor sürekli pazartesi kontrol var bakalım hayırlısı

Doğum kanalına giriyor sanırım bende yarın 37 olucam pazartesi randevu var sağ salim sağlıkla gelsinler tek Avazda doğum yapalım hepimiz

Bebiş cinsi ne bu arada

Bende 38+4 üm aşağıya indikçe yürüyemez oldum kendi kararım ile sezeryan olacağım pazartesi günü ama emin de değilim her an vazgeçebilirim çok değişik duygular içindeyim

1 Beğeni

Yasaklandi diye duydum öyle normal ol en azından

Yasak değil özel hastanede istediğin tercih edebilirsin

Kız bebek cinsiyeti

Bi ara duydum tabi normal doğum çabuk kalkiyon ama sezaryen değil

Oyy benimde kız isim belimi