37+1 olduk çok heyecanlıyım

Ağrılarım oluyor ara ara ama düzensiz nst temiz geliyor çok heyecanlıyım :face_holding_back_tears: bu zamana kadar ultrasonda hep yüzünü kapattığı için net bir görüntü alamadık çok merak ediyorum miniğimi sağlıkla gelsin inşallah ben gibi olan var mı :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ayy ne güzel ya, bende bı an önce o zamanlara gelmek istiyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: biz 21. Haftada yüzünü net gördük ama

36+5 im ben de. Nerdeyse 37 ye geldiğim için heyecanlıyım. Zaman geçmiyor sanki buralarda acaba ne zaman gelecek minişler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende yarın değil öbür gün 37 olucam heyecan da var herşey karışık yani tek önemli si sağ salim sağlıkla gelsinler

O haftalarda forum okurken bende öyle diyordum bi an önce gelsek o zamanlara diye zaman nasıl geçti anlamadım valla ama şimdi zaman geçmiyor bir türlü :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

Sağlıkla gelsin inşallah zamanında olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin işin başı o sağlıklı olsunlar inşallah

Müzikle mi ilgileniyorsunuz :slight_smile:

Müzik öğretmeniyim evet :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_tear:

Yaa ne güzel :face_holding_back_tears: bende keman çalıyorum 2 yıldır, su an çocuk şarkılarına bakıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nasıl his ediyorsun canim