bebeğim 2510 gram
detaylı ultrasondan beri minyon ilerliyor.
normal doğum bekliyorum. doktor ssağlıklı diyo ama ister istemez takıyorum
bebeğim 2510 gram
detaylı ultrasondan beri minyon ilerliyor.
normal doğum bekliyorum. doktor ssağlıklı diyo ama ister istemez takıyorum
Allah’ın izniyle daha kilo alır,minyon olabilir tabii takılmamaya çalışın. Annelik buna pek müsaade etmese de..
Anne baba olarak siz minyon musunuz mesela sizin boyunuz kilonuz kaç? Ben 162 boyumla 55 kg ile 2.5 kg anca çıkarttım
kilo genlerle alakalı minyonsanız çok normal önemli olan sağlığı hiç takmayın minyon doğan bebekler öyle güzel kilo alıyolarki akranlarını geçiyolar
Hiç takma her bebek aynı olmak zorunda değil. Senin minnoş da minyon
önemli olan sağlıklı olması ![]()
minyon değiliz ![]()
177 cm 58 kilo ile hamile kaldım, şuan 73 kiloyum.
186 cm 88 kilo eşim.
Detaylı ultrasonda ortlama 7 gün minyon görünüyodu bebek. şuan daha fazla diye biliyorum.
ama doktorum 2500 ü gördük sağlıkla bekleyelim her hafta kilo artışı oluyor, suyun iyi, nst güzel dedi ![]()
çevremdekiler hep 3 kilo üstü doğum yapmıştı her kontrolde üzülüyordum bende bebeğim zayıf doğacak diye çok kafama takıyordum doktorum ne kadar 3ün üstüne çıkarız kafana takma dese de 2940 doğdu hastaneden çıkarken 2700 idi söyleyince hiçmi bişey yemedin diyenler olmuştu ama kafaya takıp can sıkmaya hiç gerek yokmuş çok şükür hemen toparladık tombikleşti 2 kilo doğanda büyüyor 4 kilo doğan da onemli olan hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımıza alabilmek ![]()
Sağlıklı olsun da başka birşey istemeyiz doğduktan sonra kilo alır oda tosuncuk gibi olur ne olacak kuzum sen güzel düşün stres yapma içerideki minnak kuzu da stres yapmasın
Teseekkur ederım ![]()
Teseekkur ederım haklısınız ![]()