36 haftalik hamileyim bir hafta önce bir doktor bebegin kilosuna 3 kilo dedi 35. Haftadayken. Bugun baska bir doktor 2600 kilo dedi. Arada cok fark var ve moralim bozuldu. Hangisine inaniyim bilemedim ama bu yeni gittigim doktorun cihazlari daha iyiydi. İri bir bebek olmaz zaten dedi. Diger doktorda en az 3500 kilo dogar demişti. Sanirim 3 kiloyu zor görücez gibime geliyor bugun nst de sancimda cikti zaten her yerim agriyor. Doktor heyecandan olabilir dedi. Önemli olan saglikli olmasi ama etrafta hiç karnin yok bebegin gelismiyor galiba deyip duruyordu herkes o yuzden canim sıkıldı
1 Beğeni
Merhaba ultrason ölçümlerin de ufak tefek yanılmalar olabiliyor Banada sürekli oluyor mesela bi hastane daha erken haftalarımda 1900 gram ve rahim ağzı uzunluğumun normal olduğunu söylerken diğer hastane aynı gün 1940 gram civarı rahim ağzımın da kısa olduğunu söylemiş ve yatış vermişti ama sizinkinde arası baya açık yine de endişelenmeyin isterseniz farklı bi hastaneye daha muayene olun bakalım o ne dicek. Bu arada bu sadece kilo olarak değil mesela rahim ağzı uzunluğu için de ölçümler yanlış olabiliyor insan neye inanıcağını şaşırıyor gerçekten
1 Beğeni
36+1 de doğum yaptım 2700 gram demişlerdi 3185 doğdu kafana takma canm sağlıklı olsunda 2 kilo bile doğsa olur diyordum hep saglikla kucağına almak nasip olsun inşallah