36. hafta ve ağrılar

36dayim gecen haftadan belli ozellikle vajinamda baski ve ağrı var normal mi

Benimde aynı 36+4 beyaz akıntı ve bel ağrısı çok fazla var çarşamba günü gidecegim gün verecek bakalim hayırlısı normal bu haftalarda

1 Beğeni

benim vajinada baski var bide ağrıyor . bel ağrısı da var tabiki Çarşamba benimde kontrol var hayırlısı olsun inşallah eşim de panikletiyo beni bence doğum 1-2 haftaya olur kesin falan diye

Hiç korkma panik yapma canım tabi her an olabilir artık günü geliyor benimde başından beri erken doğum riskim varsi çok şükür 36 gördüm geçen hafta doktorum dogsada sıkıntı olmaz dedi gelişimi güzel

İlk dogum mu senin

aynen 36-37den sonra bi sorun olmaz da ne bilim hem doğsun istiyorum hem biraz daha kalsin istiyorum bshsj 35de 2740kg 47cm dedi

evet ilk ailemde başka şehirde tekim burada

kaynanam varda yok diyim :sweat_smile:

Maşallah guzel de haftasına göre sen gene kontrole gidince sorarsın için rahat eder benim sezeryan olduğu icin gun verecek mecbur 37 38 de alırız demişti heyecan yapıyorum bende sanki ilk gibi 11 sene sonra sürpriz oldu

bizde normal dogum olarak konuştuk ama bu haftalarda net belli olur belim de fıtık ve duzlesme var duruma gore ilerleriz demişti

Geçmiş olsun canım inşallah normal olur tabi önemli olan sağlığınız inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza