Merhabalar ben 36. Haftamı doldurmak üzereyim ve ayaklarım aşırı şişti bir haftadır böyle ama onun öncesinde sadece hafif bi şişlik vardı…. Bu hafta beş aşırı zorladı ve acı ağrı şekilde devam etti sadece tek ayak bileğimde. Ve bebeğim 2 aydır ters pozisyonda yani ayakları aşağıda. Ayaklarımın aşırı şişip ağrıması ve bu durum sizce erken doğumu mu gösteriyo göbeğim de biraz aşağı düştü akıntım da yoğun bilgisi veya tecrübesi olan varmı bu konu hakkında
Hafif yürüyüş şişkinlik için iyi ama kadın doğuma görünmen gerek randevu bulamasan acile gidip seni kadın servise doktora yönlendirir söylediklerini her ne kadar normal de olsa yine görünmen iyi geçmiş olsun
Zaten sürekli yürüyüş yapıyorum ve ayaklarım daha da şişiyor yukarı kaldırıp dinlenince geçiyo ama indirdiğim an şişmeye başlıyor bende korkuyorum herhangi bi risk mi acaba bu normal mi bilmiyorum
Gittiniz mi doktora
Aile hekimine gittim ve protein kaçağı olabileceğini söylediler gebelik zehirlenmesi gibi ve bu durumda zaten Bebek ters direkt Sezeryanla alınacağını söylediler…. Ama yine de doktora gidip tekrar muayene olmam gerekiyormuş ve her zaman da randevu bulunmuyor maleseef kendi doktoruma ![]()