36. Hafta bebek hareketi

Bebeğim 2-3 gündür hareketlerinin şiddeti azaldı. Yine hareket ediyor ama önceki gibi şiddetli hissetmiyorum. 36. Haftada olan anneler sizlerde durum nasıl ? Acaba alanı daraldı diye mi böyle oluyor

Aşkım ben gün 36 hafdalık oldum olar olmaz baya şiddetli geldi hatta tüm gece kasılmadan uyuyamadım bebek haraketleri normal durumda kendini

36+2 deyiz bugünle birlikte bende de durum aynı ama çok fazla da şişliğim var ayaklarım yüzüm gözüm ellerim aşırı şiş vaziyette. Hareketlerii çok aşırı camlk değil kasılmalarım da var sanırım normal

Şiddetinde azalma olmadı yani aizin değil mi

Aynen hereketlerinde canlılık azaldı benimde bir şey olmamıştır demi Hareketlerini hissediyorum ama çok şiddetli değil göğüs kafesimin altına çok şiddetli vururdu 2-3 gün öncesine kadar

Yok aşkım şiddetli azalma yok normal bebek haraketlerinin azalması yerleri kalmadı şişlik çok fazla hatta ayaklarım morarıyor birazcık ayakta kaldığım zaman dün gece ağrıdan uyuyamadım bir an doğurucam sandım

1. Haftada bebek doğsa kuveze koyuyorlar mi

Bilmiyorum aşkım kilosu sağlığı yerindeyse koymazlar inşallah hiç birimizə nasib olmaz bebeklerimizi küveze koymak sapa sağlam kucağımıza alırız

Amin inşallah gerek kalmaz. Rabbim kolaylık versin sana da Kasılma nasıl bir şeydi peki aşağı tarafta mi karnında mi oldu

Tüm karın sertleşip boşalıyor alt tarafda vajina üzeri regl sancısı gibi sancı

Daha yaşamadım ya merak ediyorum ondan sormuştum

Aşkım korkma her şey iyi olacak bebek kendini topluyor bir tarafa sonra rahat birakıyor sancı oluyor buda normal doğuma hazırlık gibi

Kızlar acaba bende mi bir anormallik var 34 haftadan tut bebek hareketleri gayet normaldi 34’ten sonra öyle bir şiddetlendi ki yerimde duramıyorum canımı çok acıtıyor bebeğin hareketleri şu an 39 haftadayım ayağını bir karnıma bastırıyor bebek canım acıyor :joy:

Galiba 36 haftada bunu yapiyolar bende aynı şekilde şiddeti azelmisti bı kaç gün sonra şiddetlendi yine benim makat olduğu için ben zaten ayaklarını bacak aramda hissettiğim için oturmakta zorlanıyorum kafasının hareketlerini takip ediyorum

Hastaneye geldim şimdi el ve ayaklarımda şişlik vardı nst ye de bağlandım hareketleri bariz sayılıyor orda en azından bişey olmaz sanırım

Sancı çıktı mı nstde

Yok canım sancım falan alttan çatı da yaptı da açıklık yok . El ayak şişmesindem gittim ben acile dayanamadım daha fzla sızlıyordu artık bişey de çıkmadı şükür ki

Çok şükür canım