36 hafta Bebeğimin hareketli ritmik kalp atışı gibi

Kızlar merhaba, karnımda kalp atışı gibi bebeğimin hareketlerini görüyorum inip şişiyor. Uzun süre bu şekilde hareketler yaptı. Bunu yaşayan ya da bununla ilgili fikri bilgisi olan var mı?

2 Beğeni

Bende 37 deyim benimde gün içerisinde yapıyor bebeğim ama uzun süreli degil

2 Beğeni

Benimkide yapiyor canim artik buyudukleri icin yerleri daraldi ve biyerde toplanip kasiliyo ve ayni zamanda hıçkırık tutuyor gün icinde hergun olmasada iki gunde bir hissediyorum ritmik bi sekilde 10 20 dakika da sürüyor epey cok heyecan verici ve mucizevi bisey :heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hareket sandığınız hıçkırık olabilir yalnız…ben ilk bebeğimde ultrasyonda denk gelmistik,hareket sanmıştım,doktorumiz demişti şuan hickiroyor diye…ondan öncede evde bir kere olmuştu,eşimle hareketlerini saymistik hiç unutmuyorum,10 dakikada 150 kez falan olmiatu,korkmustuk,bebeğe birşey oluyor diye

Teşekkür ederim umarım hıçkırıktır ilk defa yaşayınca endişelendim şeker ve tansiyon sorunu da yaşıyorum çünkü :pray:t2:

Benimde 32 haftalık o şekilde gün içinde bi kaç defa oluyor hıçkırık diye biliyorum o yüzden panik yapmıyorum hıçkırık değil mi?

Evet bence de hıçkırık olabilir günde 2-3 kez tutuyor benimkini :slightly_smiling_face: 5-6 dk sürüyor hatta rahatsız oluyor hıçkırığından dönüp duruyor :heart:

2 Beğeni

Evet evet aynen o esnada harekette ediyor dönüyor fln ama hıçkırık normal diye biliyorum korkulacak birşey değildir diye düşünüyorum umarım yani

Dr Kağan Kocatepe’nin bir videosunda dinledim. Ritmik kalp gibi 2-3-4 dk süren şeyler genelde bebişin hıçkırığı demişti :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face: kötü birsey de değil. Kendini dısariya hazirliyor :slightly_smiling_face: bende de oluyor. Kendi dr uma dediğim zaman o bunu dogrulamadi ama başka ne olabilir ki….

1 Beğeni

Evet bende izlemiştim hatta daha uzun süren bile olabillir diyor

Yok yok sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu :see_no_evil: ciğerleri gelişiyor diyor doktorlar :heart:

1 Beğeni

Hıçkırık bence canım bende de oluyor arada

1 Beğeni

Doktorumla görüştüm kızlar hıçkırdığını söyledi sıkıntı yok dedi :white_heart:

1 Beğeni

Yanilmamisiz canım,şuan bunu yazarken benim sipada hickiriyor :smiley:

1 Beğeni

Hahaha bazen günde 2-3 kez hıçkırık krizi giriyor bizimkine :grinning: kıyamıyorum ama çok da tatlı

Doğum yaptınız mı kaçıncı haftada doğum oldu olduysa?

Henüz doğum yapmadım şuan 39+1 haftalık ama ilk doğumum 39. Haftada oldu

Cinsiyet kız mı erkek mi?

Kızım olacak inşallah

Sağlıkla inşallah

1 Beğeni