36+5 Erken Doğum Hikeyem

Kızlar ben de 2 gün önce doğurdum :face_holding_back_tears: bebeğimin hareketlerinde azalma fark ettim ilk başta önemsemedim daha sonra sürekli bir yerde toplanıp kasıldı ve çikolata kahve dinlenme her şeyi denememe rağmen hareket hissedemedim kasılması geçmedi. Acile gittim Nstye aldılar. Bebeğin kalp atımı normaldi iki hareketi çıktı ama ben hissedemediğim için acil olarak sezaryene alındım. Bebeğim kakasını yapmış ve yemişti maalesef. Doktorum acil sezaryene almasaydı allah korusun bambaşka şeyler olabilirdi. midesi yıkandı ama hâla kendine gelmedi. Pislik var hep vücudunda duanıza talibiz inşallah bebişim küveze girmeden sağlıkla yanımda büyüsün :folded_hands:t2::white_heart: 2500 doğdu ama 500 gram doğduğu gün gitti hâla ödem atmaya devam ediyor. Çok minik. İyi beslenin kızçeler ultrason verilerine güvenmeyin. Hepinize rahat kolay doğumlar diliyorum. Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah :palms_up_together:bambaşka bir duyguymuş hâla bir miniğe anne olduğuma inanamıyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Lahusalığın hayırlı olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah benim de bebeğim iki gündür az hareket ediyor ve sürekli sertleşip duruyor bu beni de korkutuyor doğrusu ama daha çok ta erken 34+2 deyiz canım çok sıkılıyor rabbim yardımcımız olsun inşallah haftaya kontrol um var bakalım doktor ne diyecek bir sıkıntı çıkmaz umarım

1 Beğeni

İnşallah en kısa sürede kucağına alır evinize sağ salim gidersiniz, tebrik ederim hayırlı evlat olsun inşallah .

1 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun inşallah bir an önce sende bebişte sağlığınıza kavuşursunuz birbirinize de kavuşursunuz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah içiniz hep ferah olsun :folded_hands:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim allah razı olsun. Allah sana da kolay güzel doğum nasip etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al :white_heart::cherry_blossom:Kontrollerini ihmal etme ama bi fark görürsen git biz gerçekten hissediyoruz :folded_hands:t2:

Allah razı olsun çook teşekkür ederim inşallah. :white_heart: sağlıkla gelsin bebişin :cherry_blossom:

Amiiin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears: ne güzel dualar hepsi daha güzeliyle sana nasip olsun inşallah :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun canım Hazalcım :face_blowing_a_kiss: seni #MUCİZEBEBEK uygulamamıza da bekliyoruz :wink:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederimm güzel modum :white_heart:hemen geliyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre bebeginizle sağlıkla büyütün inşallah

1 Beğeni

Amiiin Çok teşekkür ederim evlatlarınızla sağlıklı huzurlu hayatınız olsun inşallah :white_heart:

Allah razı olsun canım.rabbim senin bebeğini de sana bağışlasın 35 olunca gidecem bakalım doktor ne diyor çok korkuyorum bir şey olacak diye

1 Beğeni

Ah canım benim çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun..:two_hearts: şu an seninle aynı durumdayım 36+6. Suyum geldi ve hastanedeyim yatışım yapılacak. NST normal çıktı, hafif de kanamam var. Şu an beklemedeyiz. Açılma olup olmadığına bakılacak.. duruma göre doğum karar verilecek

Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim bebeğini alırsın kucağına dilerim :smiling_face_with_three_hearts:

Allah razı olsun canım amin inşallah :revolving_hearts:

1 Beğeni

Allah razı olsun canım benim korkma strese girme tek yapman gereken ihmal etmemek rabbim hayırlısıyla vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :cherry_blossom::folded_hands:t2:

Ay sana da çok geçmiş olsun inşallah kolay bi doğumla bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun Allah yardımcın olsun yüreğini ferah tut stres yapma hiç minnaklarımız güçlü :folded_hands:t2::white_heart:

1 Beğeni

Çok teşekkürler canım​:heart:

1 Beğeni

Amin cümlemizden inşallah canım Allah razı olsun amin amin amin inşallah sağlıkla kızımı alıp evime çocuklar ima kavuşurum günler azaldıkça korku hat safhaya çıktı ne yazık ki gece oykularim bile bölünüyor artık

1 Beğeni

Durumunuz nasıl oldu acaba merak ettim sizi doğum yaptınız mı