Merhaba hanımlar nst de sancım çıkıyordu bu 2 gündür sabahları uyandığımda kuyruk sokumunda ağrı başlıyor sol kasıklarıma vuruyor bi süre ağrıyor sonra düzelıyor sizce neden olabılır bu durumu yaşayan var mı aranızda yalancı sancı mıdır acaba ilk gebelıgım Hıcbısey anlamıyorum
Doguma hazırlık diyelim yalancı sancılar düzensiz dinlenme ile gecen ama Dogum sancıları düzenli olur ve dinlenmeklede gecmez demisti ebe
Bende 36+4gunlugum adet sancısı gibi giriyor karnıma belim ağrıyor ama hafif dinlenince geçiyor özelikle geceleri daha çok hissediyorum ve kasıklarım da aynı şekilde ağrı oluyor
Ayyyy Benımde sabah 7 gibi oluyor bugün randevum var bi sorcam bakalım neyin nesıymıs hani sancı mı başka bısey mı anlamıyorum kı
Yahhhh yalancısı böyleyse gercegıni düsünemıyorum
Benim de 36+5 kasiklarim da agrilar basladi bim tutuk gibi oluyor ama duzenli degil bende cuma gidecegim soracahim. Kizlar benim gobegim de asagi inmeye basladi sanki sizde nasil daha rahat nefes almaya basladim mide kismi daha boş duruyor.s
Doğumun baya yakın canım karnın indiyse benim daha inmedi bile
Nasıl farkettin indiğini
Mide kismi boş canım eskiden meme altindan sismeye baslardi oralari boş suan cok düşük degil ama karnim anliyorum yani gerci bu haftalar da inmeye basliyormus. Midem cok yanardi oda gecti rahat nefes almaya basladim
Darısı bana inşallah