36+5 1 cm açılma

Ntsde düzenli sancım çıktı ben hisseymiodum ama doktor alltan baktı 1 cm acilmam varmis doğum yakinmidir sizce ???

En fazla 1 hafta bence benimde aynısı oldu 37+6 da doğum yaptım Allah yardımcın olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun :nazar_amulet::smiling_face: dualarım seninle

Normal mi yaptın abla normal doğum korkunç mu çok korkuyorum @Hacerkcbs

Evet canım normal yaptım yalan yok ölüp tekrar dirilmiş gibi oldum :joy: ama değdi normal yapmanı tavsiye ederim bebeğin için en iyisi bebeğine en rahat normal doğumdan sonra bakabilirsin sezeryanla cok zor iyilesmen daha uzun sürüyor ayrıca bebeğin için normal doğumda sut daha erken geliyor haberin olsun :smiling_face::heart: rabbim bı avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Abla devlet hastanesindwmi yaptınız memnun kaldınız mı? @Hacerkcbs

Evet Muğla Ortaca devlet hastanesinde yaptım ama gerçekten çok memnun kaldım nirmalde doktorumun 5 de çıkması gerekiyordu benim doğumum başladı diye akşam 9 a kadar doktorum yanımdaydı hatta çocuk doktoru bile bekledi bebeğimi de beni de kontrol edip en son çıktılar ebeler hemşireler doktorlar okdr memnundum ki Allah hepsinden razı olsun doğumumu bile özel odada yaptım doğumhanede yapmadım okdr ilgiliydiler :hugs: