Doğumum dün gerçekleşti başta şunu söylemek istiyorum umarım herkesin doğum hikayesi pozitif olur sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallah oğlumu doğurdum çok şükür herşeye bedeldi onu gördüğüm an ben genel anestezi almak zorunda kaldım Allahın izniyle yoğun bakımdan çıksın da kavuşayım bebeğime dua edin canlar
@Melosh çok geçmiş olsun lohusaligin hayırlı olsun minik bebiş de en kısa zamanda iyileşir inşallah
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bebeğini sağlıkla sana kavuştursun inşallah
@Melosh doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah bebeğin neden yoğun bakımda? Dualarımız seninle
Neden yogun bakıma aldılar bebegi
Anestesiye mi maruz kaldi oyle oluyo genellikle benim oglandada oyle olmustu.
Amin İnşallah çok saolun bebeğine kavuşmayı bekleyen herkes sağ salim kavuşur inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun
@Hatice aslında kuvezlik değildi peşimden getirdiler odaya sonra birden nefes almasına baktılar normal görmediler götürdüler solunumu sıkıntısı yok şuan ama şey yapmışlar antibiyotik vermişler her ihtimale karşı 7 gün kalacakmış
Genel anestezi den kaynaklı kollarında uyuşukluk olmuş öyle söylemişler eşime nefes alışın da sıkıntı görmüşler benden fazla kan almış öyle söylediler antibiyotik verildiği için 7 gün bekletmeleri gerekiyomuş
Ewt maruz kalmış biraz size de geçmiş olsun
Biz bir hafta kalmistik dogru yatagimla goturuyolardi i.c.bolumune Sizede gecmis gozunuz aydin tekrardan.
Çok şükür evdeyiz artık