36+4 sezaryen hikayem

Doğumum dün gerçekleşti başta şunu söylemek istiyorum umarım herkesin doğum hikayesi pozitif olur sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallah oğlumu doğurdum :blue_heart::blue_heart::smiling_face_with_three_hearts:çok şükür herşeye bedeldi onu gördüğüm an ben genel anestezi almak zorunda kaldım Allahın izniyle yoğun bakımdan çıksın da kavuşayım bebeğime dua edin canlar​:green_heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

@Melosh çok geçmiş olsun lohusaligin hayırlı olsun minik bebiş de en kısa zamanda iyileşir inşallah

1 Like

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bebeğini sağlıkla sana kavuştursun inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

@Melosh doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet: bebeğin neden yoğun bakımda? Dualarımız seninle :rose:

1 Like

Neden yogun bakıma aldılar bebegi

Anestesiye mi maruz kaldi oyle oluyo genellikle benim oglandada oyle olmustu.

Amin İnşallah çok saolun :folded_hands:bebeğine kavuşmayı bekleyen herkes sağ salim kavuşur inşallah :smiling_face_with_three_hearts::green_heart:

Amin inşallah Allah razı olsun :folded_hands: :smiling_face_with_three_hearts:

@Hatice aslında kuvezlik değildi peşimden getirdiler odaya sonra birden nefes almasına baktılar normal görmediler götürdüler solunumu sıkıntısı yok şuan ama şey yapmışlar antibiyotik vermişler her ihtimale karşı 7 gün kalacakmış

Genel anestezi den kaynaklı kollarında uyuşukluk olmuş öyle söylemişler eşime nefes alışın da sıkıntı görmüşler benden fazla kan almış öyle söylediler antibiyotik verildiği için 7 gün bekletmeleri gerekiyomuş

Ewt maruz kalmış biraz size de geçmiş olsun

Biz bir hafta kalmistik dogru yatagimla goturuyolardi i.c.bolumune Sizede gecmis gozunuz aydin tekrardan.

Çok şükür evdeyiz artık :smiling_face_with_three_hearts::green_heart::folded_hands: