36+2 haftalık ayakta şiş

arkadaşlar 36 haftalığız ayaklarım son 1 aydır şiş oluyor ayakta fazla durunca bütün gün uzanıyorum geçsin diye,ellerimle dokunduğumda da acı veriyor fazla ayakta da duramıyorum ayaklarımın altı da ağrı veriyor aynı durumda olan var mı?

2 Beğeni

:person_raising_hand:aynı durumda olan ben buradayım. Bebek buyudu diye agirlik yapiyor. Doktor uzanmamı soylemişti. Ama uzanamiyorum sicak diye. Ayaklarim fena şişti şiştigi icin 3kat sıcaklık var ayağımda ,elim desen oyle şişdiki nişan yuzugum parmagimdan dusuyordu diye onunden başka yuzuk takiyordum.ama şimdi nisan yuzugum bile parmagima sık durumda. Elim ve ayagim cok şişti diye elim ayagım sıcakdan cok kotu yaniyor. Ve oyle aciyor ki ellerimle ayak altlarım. Masajla bile gitmiyor. Mecbur dişimizi sıkacağız ne yapalım​:smiling_face: Ayakta durmamaya ozen gostermeliyiz ancak uzanmak gerekiyor. Bende ki uzaninca sıkılıyorum.:woozy_face: @N13

Bu arada bende ödem 30 haftamdan beri var. Dudaklarım ve burn da şişti :grin::rofl:

2 Beğeni

benim de artık yüzüm şişmeye başladı:woman_facepalming: 16 ıydı senin sezeryan öyle değil mi? ben de 20 i planlıyordum ama bu gün devletteki doktorum 15 i fln özelde ameliyyata alırlar seni dedi . 9 u özele gidip gün belirliğcez 2 hafta da dayanalım sıcakta bir yandan çok zor oluyor :woman_facepalming::woman_facepalming:

3 Beğeni

Kız 16 yapsana sende aynı gun doguracagiz demiştik hani :rofl:

1 Beğeni

kocam 15 i ya 20 i yap diyor rakamlara karşı takıntılıyız​:rofl::rofl:benden olsa 9u yapardım da :rofl:

2 Beğeni

Bu arada benden bir gun arkada senin haftan. Ben 16ı 38 oluyorum.sen 15i daha 37+5oluyorsun

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl:yok yok sen 9u deyince 9u yapmazlar ki​:smiling_face:

1 Beğeni

bakalım 9 u son kontroller yapılacak gün alıcaz şu son günler dr geçmek bilmiyor 9 ay bekle bekle son haftalar geçmiyor​:expressionless::expressionless:

1 Beğeni

Gercekten oyle 12 gunumuz kaldi inşallah :pray: Tabikide az bi surec ama benim icin uzun sanki. 12 gun daha boyle donme dolap gibi uyuyacagız ne yapalım​:rofl::pray:

2 Beğeni

akşam kendi yerimde uyuyorum gece yarısı bir bakmışsın kocamın üstündeyim aff edersinjz​:rofl::woman_facepalming: sağa sola kvranıp duruyorum

1 Beğeni

Anliyorum merak etme :rofl:aynı dyrumdayız​:grin:

2 Beğeni

Eşime hadi kucakla beni diyorum kucaklamayacagim diyor. Neden diyorum. Kucaklayinca kendinle birlikte benide donduruyorsun yerin icinde diyor :rofl::rofl::rofl::rofl:cok guluyorum Guluncede karnim agriyor​:grin: Gercekten hamilelikte guzel anilar keşf ediyoruz.:grin: @N13

2 Beğeni

bizde de eşim kucaklıyor sıkılıyorum sıcaktan o da ahtapot gibi yapışınca sanki karnımda ikizler var gibi hiss ediyorum ama kendim uykuda olunca yine zavallımı az kalsn yataktan iticek kadar oluyorum​:rofl::woman_facepalming::woman_facepalming:

2 Beğeni

Ayaklarını hareket ettir, kolonyalı pamuk koy inşallah hafifler :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bana arkadaşlarım ayakların şişince soğuk suya buz koy ayaklarını içine sok anında şişlik iniyor dediler deneyebilirsin istersen sende

1 Beğeni

Ben buz koyup sokmadan Sadece yikiyorum soguk suyla ayagim alti agriyor fenaa. Oyle yaparsam topal olurum her halde :joy: @Glsh887

2 Beğeni

Masaj yağıyla masaj yap canım ödem ve vücut ağırlığı ağrı yapıyor

2 Beğeni

yaparım :cherry_blossom: onu da

1 Beğeni