36+2 doğum

Bugün 36+ 2 haftalık olduk bebeğin kilosu 3500 Gr pazartesi sezeryana alicaklar kuvzde yatar dedi doktor böyle bisey yasayan varmı lütfen dualarnizi eksik etmeyin

Küvezde yatar demelerinin sebebi nedir? Ciğer gelişiminden endişelendikleri için mi acaba. Bildiğim kadarıyla tamamlanmış oluyor. Tedbir amaçlı takip için bence bir iki gün kalacaktır. Kendi kendi soluması iyiyse, emme refleksleri de iyiyse çıkartırlar hemen bence kilosu maşallah çok iyi

36 +2 gluk olduk ama 39 40 hafta ölçüm yapıyorlar dediniz gibi cigerden ediseleniyolar

Bebeğinizin ilerde olmasından dolayı demek anladım ama bence endişelenmeyin ciğer gelişimi tamamlanmıştır. Tedbir amaçlı gözlem için alacaklardır

Gözlem amaçlı alabilirler en fazla, o haftada ciğer gelişimi de tamamlanıyor, kuvez için kg sınırı da 2 kg. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.kizim 34 te 2320 dogmuatunkuveze girmemisti.

Ben de tedbir amaçlı olduğunu düşünüyorum yüreğinizi ferah tutun

Kilosu gayet iyi, bence ciğerleri de gelişmiştir

Küvöze gireceğini sanmıyorum :blush:

Benim oğlumda 36+3 de doğdu 2.910 gramdı çok şükür bir sıkıntı yokdu evimizdeyiz bende çok korkmuştum önce ama çok şükür 9 gün oldu biraz sarılık oldu mama takviyesi yapıyorum onun haricinde herşey normal gidiyor korkma hiç