Merhaba kızlar 35 haftalığa girdik sırt ağrısı ve kasık ağrısı çok oluyor acaba yalancı sancı mı anlayamıyorum veya normal bısey mı bilen varsa bisey dıyebılır mıiii
33+4 günlüğüm fakat 35+4 çıkıyor benimde aynı durumlar var kasıklarım ağrıyor belim sırtım bide regli ağrısı gibi karin ağrısı doktorum olur artık bu aylarda çok sık tekrar ediyor ya söylersin idrar yolu enfeksiyonu iltihap oluyor benim mesela iltihap cikti 05. Olması gerekn değer 270 çıktı hastneye yattım 1 hafta oyuzden kontrl ederseniz iyi olur
Anladım teşekkür ederim yarın kontrolüm var sorcam Tabıkıde ama uyandırdı agrı hayla uyuyamamadım merak ettim acaba neden diye
Ben de 35 teyim sırt ağrısı çok ayakta dolaşınca oluyor sırtınızı destekleyin oturduğunuzda kasık ağrısı da ben de bebeğim hareket ettiği bazı anlarda oluyor doğum pozisyonu aldığı için normal kabul ediliyor o yüzden ama farklı durumlardan kaynakli da olabilir sizinki kesin bir şey söyleyemem o yüzden
Yalancı sancı nasıl oluyor peki bende oluyor mu olmuyor mu onu da anlamadım
Benim de ilk gebeligim bilmiyorum maalesef herhangi bir sancı yaşamadım şimdiye kadar sadece bazen adet sancısı gibi bir yanma oluyor karnımda
Allah yardımcımız olsun acemiyiz ya Valaha o da zor
Yalancı ağrılar dinlenince genelde geçiyor gerçek doğum ağrıları ise kısa aralıklarla sık sık gelmesi gerekiyor bu haftalarda artık yalancı ağrılar yaşamınız çok normalde benim de 36.haftadayız 34.haftadan beri ara ara ağrı oluyor sonrasında geçiyor zaten endişelenmeyin sadece ağrı sürelerini takip edin
Teşekkür ederim öyle yapacam bakalım nasıl olacak
Amin vakti geldiğinde anlarız heralde rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah
Ayyy amin amin Benım doktor ne zaman gelecegıni soylemıyor çok merak edıyorum ne zaman kucağıma alacağımı
Benim de belli değil daha çok şükür doğum pozisyonuna gelmiş normal göründüğü için bir şey söylemiyorlar sanırım bebisler kendi zamanını belirleyecek bu gidişle
Bizde 35 haftalığız yarın doktora gideceğim ama bende hiç ağrı sızı yok o yüzden pek bilemedim nts ye de daha hiç girmedim hayırlısı bakalım bekliyoruz
Yahhhh Benım 33 haftalık ağrı girdi de nts yel bağlamışlardı sancı çıkmadı yarın kontrolüm var artık hep bağlamaya başlayacaklar dıyebiliyorum sağ sağlım kucağımıza alalım inşallah
Ayyy inşallah yarın benimde kontrolüm var 10 :30’da sağlıkla gelsin bebişler