35 haftalik

Normalde 33 olmam grekirken 35 haftalik dedi doktor ve kilosuna 2500 civari dedi 35 e gore az degilmi kiloosu acaba yanlismi soyledi haftasini

1 Beğeni

Benim bebeğimde hep iki hafta önde giderdi 35 e kadar şu an bi hafta önde gidiyor 37 haftalığım 33 haftalıkken 1400 dü kilosu şu an 3100 bence normal sizinkide

1. Haftada doktor bana 1500 kg dedi bu hafta tekrar gideceğim 32. Haftadayız bakalım kaç diyecek
1 Beğeni

Bence normal diye düşünüyorum ben 33+2 iken gittim bana 1800 gram dedi gayet normal dedi bana da az gibi geldi ama normal dedi bilmiyorum sağlikli olsun inşallah bebişlerimizde bizde

37yim 2900 ve 1hafta ondeyim bacim ne bekliyon 4-5kilo filan dogurmayimi :rofl: ayrica adet tarihine gore 33 haftalik isen ve ultrasonda 35e denk cikiyosa 2hafta ilerde demekki bebegin haftan gene 33 degisen bisi yok

Sezeryan olucam ya simdi adete goremi gun verirler ultrasona goremi adete gore 33 ultrasona gore 35

Bedensel engelin yoksa bende belimde platin oldugu icin 37+5te alicaklar mesela bebegi yada seni riske atacak herhangi bi saglik problemide yoksa seker,tansiyon,preeklampsi gibi sezeryan bile olsa doktorlar bekletebildigi kadar bekletme taraftari 37-38de dogururum gibi dusunme yani. Ama herturlu adete gore hafta sayarlar. Sayiyolar yani. Benimde bebe onceden 2hafta ondeydi soradan 1haftaya dustu hic demediler ki sen artik şurdan hesapla haftan ne ise o