Merhaab kızlar bugün tam 35olduk yeni lavbya gtm iki kere silerkn afdersnz Cok az bı parmak kadr iki keresnde pmbe leke gördüm neden olur kafam çok karışık korkuorm
Merak etme aynısı bana da oldu aynı haftalardayız çok bastırmış olabilirsin silerken doktoruma belirttiğimde nst ye yolladı sancı çıkmadığı için bir sorun görmedi sancın varsa acile gidip durumu anlat yoksa eğer en kısa sürede doktor kontrolüne git için rahat etsin bebeğin hareketlerini de takip et sakin ol
Evet gtim açılma hiç bişey yok sezryan için gün verildi geldim çok şükür iyiyz
Sezeryan için gün 35 inci haftada mı veriliyor yoksa size mi erken verdiler bide hangi haftaya verdiler gün
38+3 de 3temuz ağrılarnz var mı bnm sol traf bir haftdr gce ne uzanbliorm ne otrbliorm sancdan ölüyorm
Anladım rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sancılar olur o haftalarda normaldir doktor una söyledin mi sancının olduğunu ben en son 32 inci haftamda gittim doktor a 3 hafta sonra gel dedi yani 35 bitince 38 de de alırız dedi sezeryana 35 hafta bitti bende Çarşamba günü gidecem bakalım ne diyecek
Hayrlisi olsn ağrı ve sanclrm çok fazla gece uyutmyck kadr doktor magnezyum verdi ama hiç bir etkisi yok
Amin inşallah cnm Artık normal bu haftalarda ağrı ne yazık ki yapacak bir şey de olmuyor çok rahatsız hisedersin arada bir duş al o iyi geliyor bide benim bel ağrım kasik ağrılarım çok fazla onun için de eşim belime her gece masaj yapıyor bende kasik bölgesine yapıyorum oda iyi geliyor sayılı gün bu şekilde geçer Allah böyük yapacak bir şey yok günümüzü beklicez bide sezeryan gününüz 38 inci haftanin içinde değil galiba dimi 39 dan gün almış olacak siniz anladığım kadarıyla öyle mi
Benm 38+3 de olacak masaj zararlı olmaz doğru bel agrisndaki masajlar
Anladım canım rabbim yardımcın olsun inşallah ben yapıyorum bir zararını görmedim aksine başta yapmadım sanki günden güne daha fena oluyor dum ama şimdi zeytin yağıyla her gün değil de ağrısı çok olduğu zaman hafif bastırmadan yapıyorum iyi geliyor yine de senin için rahat değil se yapma canım sen bilirsin