35 haftalık doğum

Kızlar 35 haftalık doğum yapan oldu mu süreciniz nasıldı korkuyorum dönüş yapabilir misiniz

Dogum yapma ihtimalinmi var canım

Evet :smiling_face_with_tear::heart::adhesive_bandage:

Erken değil mi ya

Ben 31 haftalık dogurdum 46 gün yattık yogun bakımda senin bebiş yine 35 haftalık korkma bişi olmaz allahın izniyle

Erken :smiling_face_with_tear::heart::adhesive_bandage:

:palms_up_together::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face: umarım

Canım ben ilk çocugumu 35+3 de dogumum oldu ama 2500 gram dı 2-3 saatlik bi ciger gelişimi testi solunum testi sonrası verilmişti saglıklı bi şekilde büyüdü şimdi 7 yaşında

Ya çok afedersin ben kendin ısrarla doğurmak istiyorsun sandım annelik heyecanı heralde diyordum. Ama büyümüş oluyor bir şey olmaz Allah’ın izniyle

Ben 35 haftalık doğum yaptım sezeryan oldum bebeğime kan akışı yavaşlamışti sezeryana aldılar şuan bebeğim 20 günlük hastane kalmadı bu arada emdiği için bana verdiler ama çok zorlu bir süreçten geçtik şuan biraz toparlandik 1 kilo 700gr doğdu çok şükür bir sorunu yoktu bana verdiler Allah yardımcın olsun cnm

Allah razı olsun dönüşleriniz için :face_holding_back_tears::pink_heart:

Hayır canm kendisi gelmek istiyor erkenden :face_holding_back_tears:

Amınn cümlemizin canmm

35 oldun mu geçtinmi 35 i hastanedemi yatıyorsun

Erken dogma ihtimalinin sebebi ne suyumu az sancılarınmı oluyor nedir sebep

Suyu fazlaydı sonra düzeldi fakat şekerim de yok, bebek kendisi erken gelmek istiyor :smiling_face_with_tear:

Evdeyım Dr takipte takviyeler alıyorum magnezyum ve progestan alttan

Sancı oluyor birde yavrucak kanala yerleşmiş iyice daha da baskı yapıyor

Şu an tam kaç haftalıksın canım

Yok sezeryan oldum ikinci günü oğlumla eve geçtik kalmadık hastanede herşey gayet normaldi darısı senin başına inşallah