Kızlar 35 haftada doğum yapan varmı çok endişeliyim ben korkuyorum sıkıntı olurmu acaba cuma günü kontrolüm var bebeğin kilosuna bakılacak çok düzenli muz kuruyemiş yedim süt yoğurt hep devam ettim inşallah 2 kiloyu geçmiştir sizlerde nasıl oldu doğum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Düzenli yediysen 2 kiloyu gecmisdir.Ciyer acici iyne yapildimi? O da yapildiysa için rahat olsun İnşAllah bi sorun olmaz.Bizde tanidik 3 cocugunuda 33cu hafdasinda doğdu.Bir problemi olmamis
Yok yapilmadi 35 haftada zaten gelişimi tamamlaniyormus nelere dikkat etmek gerekiyor çok bilemiyorum tam prematüre sayilmiyormus bende şimdi endişeliyim özel bir bakım gerektiriyormu nasıl olur
Vallahi tatlim ben 37 de sezeryan olacagim.Bana iyne yapildi bebek icin.Kilosu iyiyse bi sorun olmuyo ciyerleri açiksa küveze girmiyo. Çok ust yuzey bi bakim gerektirmez bence Saglikli dogsunda.Yani daha hassas ola bilir.Hemde 37 den once doğan bebekler biraz gec alisiyo disariya kendilerini bukuyolar yani bcaklarini falan acmiyolar anne karninda saniyorlar kendilerini zaman gectikce duzeliyor oda
Evet canim 34 haftadan artık ciğer Gelismeye başlayir Doktorda zaten Ulturasonda bakinca Anlar Endişe etme 2 hafta Beklense 37 hafta tamam olursa Bence hic bi sorun olmaz Allahın izni ile Endişe etme Benimde erkən doğum riskim var simdi 30. Haftalık Bakalım nasil Olucak kaç haftaya kadar çatira bilirsek
Canim sana kaç haftasinda Yapildi Ciğer Gelisdirci iynə
34 de tatlim
Bende beklemek istiyorum çok 37 ye kadar ama erzincanin ilcesindeyim Erzurum 2 saat git gel yapıyoruz yolda bile kanamam oluyor surekli şaşırdık ne yapalım birde artık yuruyemiyorum bile ağrıdan çatı ağrım çok fazla
Benim kızım 37 de dünyaya geldi ama ine filan yapılmadı hiç
29 haftalıkken 950 gr.dı Eylül. 38. haftada 3400 doğdu. Muz, süt, kuruyemiş kilo aldırmıştır
35+2 de doğurdum. Geç prematüre olarak geçiyor kızım. 2 kilonun üstündeydi kuvöze girmedi. Bana ciğer geliştirici iğne yapmadılar. Valla bebeklerin hepsinin bakımı aynı ama erken doğanlar biraz daha nazlı oluyor. En ufak şeyden nem kapabilirler. Sadece biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.
Banyo felan yaptırdnmi hemen sakın yıkamayın diyor herkes
Göbeği düştükten sonra her gün yıkadım. Yoğun bakımda günde 2 kere yıkandı.
Kızım 37 haftalık dünyaya geldi biz eve gelir gelmez yıkadık hemen bende banyo yaptım şimdi diyorlar ki eksik bebek yikanmazmis aslında ben bu kadar panik değildim insanlar beni paniklestiriyor yok öyle olur yok böyle olur bunaldım valla zaten sancım var ağrılarım var birde insanlar böyle yapıyorlar panik ekleniyor stres ekleniyor
Bos ver tatlim takma
Sen annesinden daha mı bileceksin sen doğurunca kendi bebeğine öyle yaparsın de
Öyle beni bunalttilar ki valla hiç anlamıyorum herkes bişey diyor erken doğum olacağını duyan arıyor nasılsın yerine onu yapma bunu yapma diye eşimde kapat telefonu kimseye cevap verme diyor
Bebek yıkamak beni çok korkutuyor doğduğunda hayırlısı ile nasıl yikayacagim avuç kadar bebeği düşünüyorum