hanimlar slmlar.35.haftadayim bugun kontrolum vardi hersey normal suyu durusu falan filan.ama.kilosu azcik fazlaymis.3kilo cikti dr 2hafta onde gidiyo azcik iri dedi.duruma gore bakariz iri bebekse sezaryene alabikiriz dedi.benim 2side normaldi bunuda normal yaparim diye dusunmustum.bole ilerilik yasayan varmi sonrasinda dengelermi ki ya.yada.ne yemesem iyi olurki simdiden diyete sokcam bebeyi
yok hic hatirlamiyorum ki ozaman nasildi.
1320 gramdı 29 da. 32+5 te de 2327 kg olmuştu. 35. Hafta kilosu icin persembe kontrolüm var öğrenirim ama iyidir muhtemelen doktor beğenmişti
Yani bu haftalarda hemen hemen böyle olmasi gerekiyor aslinda
3kilo iri bebek.diyince korktuk wala normal dogum.istedifim icin doguramam diyebakalim nasi ilelicez
Bende 38+3 üm bugün. 3.gebeliğim. Dün kontrolüm vardı. 3.450 kg geldi. Diğerlerini kaç doğurmuştun dedi 3.600 biri 3.200 biri dedim. Güzel dedi. Ama bakalm 40 haftayı doldurursa kaç olacak kilosu diğerleri doldurmuştu çünkü
Kaçıncı haftadasınız?31+4 1750 gram çıktı karnımda küçük benim genişlemiyor sanki belim ince diye galıba göbeğim aşagıya dogru bir sıkıntı olur mu gelişir mi acaba endişeleniyorum.Nasıl 3000 gr lara gelecek sanki az kaldı
@Esra38 Yaa benim ilk bebeğim normalde bugün 35 oldum yarın kontrol var ama 33 de gittiğimde 2 hafta geride 1800 kilo artık 10 günde bir gel demisti bakalım yarın ne diyecek bebisin kilo alması için ekstra şeyler yedin mi acaba yoksa normal beslenme düzenine devam mı ettin
aslinda normal beslenme duzenimi yaptim.ama bebege kilo aldiran seyler muz tahin ceviz avakado kefir.bunlar kesinlikle.kilo aldiriyo bebege.
35deyim ben .32den sonra haftada 300grm aliyolar nerdeyse birden kilolaniyolar sizinkide eminim ole olcaktir
Katılıyorum bende bunları çok yedim bebek kilosu gayet iyi
Bugün kontrole gittim bana da 3 kilo dedi 35. Hafta ama kac kilo dogar ortalama dedim 3500 dogar muhtemelen dedi
e benimkide oleydi bosuna telaslandirmis beni iri bebek diye.3500de ortalama.normal yani
35+1 de 2251 olduğunu öğrendim sizce normalin altında mı kafaya taktım