35. Hafta yalancı sancı

Kızlar az önce acilden geldim. Öğleden beri sancım var duş falan aldım hafifledi yine başladı. Acile gittim açılma ve nst sancı yok dedi doktor. İlk doğumunda hiç sancı çekmedim suyum geldiğinde bile sancım yoktu. Sizce normal mi bu haftalarda?

Yalanci sanci olmasin.. bende 35 haftaligim ve ayni sorunum var

Ben 32de bugun yalanci sanci çektim once gaz sancisi sandim ilk hamileligim oldugu icin dogum sancisinin neye benzedigini de bilmiyorum ki. Doktora gittim eliyle kontrol etti erken dogum riskim zaten vardi agri kesici igne ve ilac yazip yolladi yatis verdi. Korku içerisinde gunleri sayiyorum​:weary_face:

Yalancı sancıymış. Doğuma kadar sürekli oluyor mu böyle bu sancılar?

Geçmiş olsun inşallah vakitli gelir evladınız

1 Beğeni

Doktora gıtın mi

Benim 33te basladı nstde sancılarım aktifti müdahele edildi iki sefer yatışım yapıldı ihmal etmeyin yalancı sandıgınız gercekte olabilir 37. haftamdaym hala devam ediyor

Mene maraqlidi nece eliyle bile biler ktqye gir en yaxşsi orda cixar men bu gun girdim ujey sancilar cixir yavaş yavaş

Dunen gedende soruşdum ki nst ne vaxt edeceksiz yoxsa ehtiyac yoxdu? Dediki neynirsen lazim deyil ozde en tezi 33heftede edilir o. Men de hecne demedim day cox nese desem məndən yaxşı bilirsen deyib tersleyecek çünki. :woman_facepalming:t2:

Dün gece acile gittim açılma yoktu nst de bişey çıkmadı

Çok geçmiş olsun çok hareketli bir bebek o da etkili oluyordur diye düşünüyorum. 3 defa nst ti baştan başlatmak zorunda kaldı hemşire. Yerinde durmuyor bu defa kalp atışı alamıyor nst aleti yerinden oynayınca. Belki ondandır sancılarım

sağol sana da geçmiş olsun bende ilk 33te gittiğimde akıntı kan gördüm gittim ama nstde belirgin ciddi sancılarım vardı şaşırdm gelip gidip hissetmiyor musun diyorlardı :joy: 35. haftada direkt sancı ile gittim haftaya dogurucam insallah :joy: