35. Hafta sancı

1. Haftada yalancı sancılar başlar mı acaba bana daha erken gibi geliyor ama belimde ve kasıklarımda hissediyorum daha yeni sancı çıktı diye hastanede yatıyordum çıktım ama hissetmediğim sancılardı şimdi hissediyorum ve bebek de hareket ettikçe canım acıyor normal miii

Bende 34 haftalık oldum aynı ağrıları sancıları bende o yalancı sancıları çekiyorum belimde kasıklarımda ve bazen bacaklarıma vuruyor ve karnım taş gibi oluyor ama sonra geçiyor çoğalmıyor ve sıklaşmıyor

1 Beğeni

Olabilir tabikide takip edin sürekli erken doğum olabilir

Ben şimdi korkuyorum su gelirse anlamam sancıyı anlamam diye geçende su geldi sanıp gittim gelmemiş sancım da eminim başka bir şeyin sancısıydı çünkü çok çok az çıktı Nstde de yarın sabah da kontrolüm var acaba sabahı beklemesem de gitsem mi diye de düşünüyorum ama her ağrıya da gidersem olmaz yatırıyorlar zaten direkt :smiling_face_with_tear:

Evet zaten öyle çok ağrı yok sancı gibi aşağı tarafta bir ağrı oluyor sonra geçiyor

34 haftaligiz tabi yalanci sancilar cokdan basladi ikinci hamileligim ordanda biliyorum gecen hafta sancidan 2 gun evde yattim kontrolde doktora soyledim miyomum var o yaparmi diye yapar dedi nst yolladi ama ozaman sancilarim yokdu. Birde suyun gelirse bilirsin canim birden gelir su akinti.gibi olmaz yani

1 Beğeni

Suyu da hemşireye sormuştum nasıl anlıycam diye sadece onu pek anlayamazsın dedi şimdi de e gelirse anlamazsam ve hastaneye gitmezsem diye düşündüm yani inşallah anlarım dediğiniz gibi :face_holding_back_tears:

Suyunu anlamasanda sancılar dakikası kısalır şiddeti artar ve anlarsın sakin ol ve takip et

1 Beğeni

Camasirinda islaklik olur ama akinti gibi az olmaz canim yani sureklide camasirmiz baya islanmiyo degisiklik farkedersen gidersin hemen zaten sizinti seklinde gelir illa bilirsin

1 Beğeni

Tamamm teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah :face_holding_back_tears::pray:t2:

1 Beğeni

Valla benim suyum gelmişti ilk once ve hic sancim yoktu, aninda anlamıştım suyumun geldiğini. Baya baya musluk gibi akiyordu yani. Sizinti seklinde gelirse anlamanız zor olabilir ama akinti gibi kivamli bisey degil. Surekli surekli sizinti seklinde su gibi gelen akintiniz olursa anlarsiniz.

Fazla gelirse kesin anlarım da sızıntı şeklinde gelirse dediğiniz gibi zor olabilir