Bugün 35. Hafta kontrolüme gittik nstye girdik her şey yolunda çıktı. Geçen hafta kontrole gittiğimizde bebeğim 2 hafta geriden geliyordu yani 32 haftalik olarak gözüküyordu 37. Haftada doğum olabileceğini söyledi doktorum . Bu hafta boyunca bebeğe kilo aldıracak seyler yemeğe çalıştım cok şükür faydasını gördüm. Güzel ilerlemisiz sadece 1 hafta geriden gözüküyor şuan 34 haftalık gibi yani. Geçen hafta 2040 kiloyduk bu hafta 2360 kiloyuz. Doğum konusuda belirsiz duruma göre hareket edilecek. Umarım kendi haftamıza yetişiriz ama buna da şükür
Massallah canim haftasini yakalar sen elinden geleni yap bizde 34 haftaligiz bakalim haftaya kontrolumuz
Seninle aynıyız canım benimde pazartesi 35. Haftada kontrolüm var şimdiden hergün beklemeye başladım acaba diye diye en son banada 32.haftada 2200 demişti inşallah almıştır kilo beklemek çok sıkıcı hem sanki zaman geçmiyor hemde geriye baktığımda ne ara geçmiş diyorum
32+6 da bizede 2.200 dedi haftasiyla uyumlu dedi. Dedigin gibi hem zaman gecmiyo hem bakinca ne ara bu haftaya geldik diyo insan saglikcakla zamaninda gelsinler insalah
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah canım
- Haftada nstye giricem bende benimki de iki hafta önden gidiyor 33. Haftada gittiğimde 2551 gramdı bu haftalarda kilo alımları düzensiz oluyormuş doktorumun dediğine göre bir hafta çok alıp diğer hafta az alabilir dedi
Sağlıklı haberler alırsın inşallah
Her seferinde endişe ve heyecanla giriyorum acaba nasıl ne diyecek diye
Evet benim doktorumda ihtimal olarak onu söylemişti
Doğumlarınız nasıl ne zaman olcak konuştunuz mu hiç doktorlarınızla
- Haftada nstye girince konuşucaz doğum hakkında
Ben devlet hastanesine gidiyorum canin ama sabit iki doktora . İlki sezeryan buda sezeryan olucak haftaya bende sorucam gunu nezaman vericek diye
Bende yarın 29 haftayı dolduruyorum ama benim bebeğime 1200 gram normal dediler bebise kilo aldırmak için neler yediniz sorması ayıp olmazsa kafama takılıyor sizce normal mi kilosu benimle aynı haftada olan anneler varmı aramızda
Benim normaldi ilki bunuda normal istiyorum devlete gidiyorum ama pazartesi gideceğim o zaman soracağım tahmini ne zaman gelir bilemiyorlar genelde ama yinede bir sorayım onlara göre iki hafta önden gidiyor diyorlar ama ben açıkçası ona çok inanmıyorum ultrasondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
29 daki kiloyu hatırlamıyorum 31.haftamda 1700 kiloydu doktor normal demişti . Bebek için doktorum proteini arttirabilirsin dedi et fazla yemeğe calistim (tavuk kiyma et vs ) yumurta muz kefir çiğ badem kabak çekirdeği hurma falan tükettim bu süreçte