35. Hafta da catlak olustu :(

Durdum durdum tam 34 35 hafta arasi catlaklarim cikti gobek altinda sanirim asagi indigi icin fakat beni bir tik uzdu ne guzel ilerlemisken bir anda catlamam :frowning: Var mi ayni seyi yasayan :frowning:

Ben de 37-38e mis gibi geldim son iki hafta heryerim çatladı ben de merak ediyorum şimdi bu çatlaklara ne yapmak gerek kırmızı kırmızı duruyolar

Benim ki de kipkirmizi ve bir anda cok fazla hortladilar acaba bebislerimiz kilo aldigi icin mi yoksa biz mi aldik bebisler kilo aldigi icinse feda olsunda ama yani baya sok oldum son dk suprizi :slight_smile:

Birebir ayni sekilde gecen hafta farkettim ben de :smiling_face_with_tear: 34. Haftamda. Ne guzel catlak yok diye krem vs sürmüyordum… Neyse fayda eder mi artık bilmiyroum ama hindistan cevizi yagini surmeye başladım

Bence krem surmek veya birakmakla alakasi oldugunu dusunmuyorum hergun hindistancevizi yagi suruyordum bende bir anda catladim :frowning:

Evet bende şuan 33. Haftadayım 4 aylıkken başlamıştım çatlak önleyiciler kullanmaya ama birden dediğiniz gibi çıkmaya başladı geçici sanırım doğumdan sonra ürünleri kullanmaya devam edelim :slight_smile:

Saglicakla gelsinlerde gerisini hallederiz dediginiz gibi :hugs:

1 Beğeni