35 36 haftalik sezeryan olan var mi bebek kuveze girer mi

35 36 haftalik sezeryann olan var mi bebek kuveze girer mi

Bilgisi olan yazabilir mi 34.haftama girecem 2 gun once ciğer geliştirici igne yapildi rahmimde olan varis yuzunden 35 veya 36 haftamda sezeryan olacgm 2 doğumunda normaldi nasip olursa bu ilk sezeryan olck hic bi fikrim yok kuveze girer mi bebek

Geçmis olsun . Bildigim kadariyla 36 dan sonra küveze gerek olmuyor ama bebegin durumu da önemli bir etken . Bende 37 haftadayim sabah nasip olursa 3 sezeryanimi olacagim .

3 Beğeni

Geçmiş olsun. Bende 34.haftadayim ve kasigimda varis var ama henüz sezeryan yada normal brlli değil. Sizin rahim agzini kapattı mi o yuzden mi sezeryan?

Bebeğin kilosu organların gelişimi tamamlanmış ise küveze almazlar

2 Beğeni

Sag salim kucaginiza alirsnz ins dualarm sizinle dogum yapnca yazarsnz sevnrm

Doktorum ve cerrah norml dogum yapmzsnz dedi varis paylama riski cok dedi o yuzrn sezeryan ve 2 dogumum norml olnca açılmm oluor erkn olur die igne yapildi bklm nasip ne diyck

Ins kuveze almzlar ins o gune kadar tammlar kendini

1 Beğeni

Özele mi gidiyosunuz? Benim 2.hamileligimde de varis vardi ve normal dogum yaptim tabiki 3.de daha da çoğaldı Rabbim küveze girmeden sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Evet özele gidiyorum amin ins Rabbim herkesi kurtrsn

Girer canım bende 37+4 haftalık hamileyim doktorum Perşembe günü sezeryan yapacak 38 haftalık olsun sezeryana alacam dedi 37 haftalık da alırsam 1 hafta küvezde kalır ciğerleri gelişimini tamamlamadığı için 38 hafta da tamamliyormuş

Benim bebeğim 35+5 haftalık doğdu erken doğdu geç prematüre olarak geçiyor ve küveze girdi anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi aslında

Kuveze girmemesi icin ciger geliştirici igne yapildi bklm nasip olursa 36 haftlikkn alck Rabbim bilir ins almz

Benim arkadasima 20. Haftasinda erkn dogum riski konuldu suyu az die 20.haftsinda ciger geliştirici igne yapildi 29 haftalik dogum yapti cigerleri gelismsti kuveze girmedi