Kızlar yaklaşık 5 gündür bacaklarımı bağdaş kurarak oturamıyorum yürürken vajinam makatım bacak aralarım komple ağrıyor yataktan kalkarken yere oturmuşsam yerden kalkarken aynı zamanda belimde ve kasıklarımda sancım var bu normal mi?
Kimse yok mu @tecrübeli-anneler @eylul-anneleri
Normal canim merak etme benimde 35 de baslamişti doktor bebeğin başinin aşşada oldunu ayni zamanda rahim kendini doğuma hazirlamaya başladiği ve genişlediği için böyle ağrilarimin olabiliceni normal oldunu söylemişti
Bebek makat gelişliydi geçen hafta kontrole gittiğimde bilemedim korkutmuyor da değil akıntım falan da arttı çünkü bugün Bebişim hareketi de azdı ilk bebek olunca tedirgin oldum zamanında gelsin inşallah
O geliceği zamani bilir merak etme içini ferah tut
Bizde 34teyz aynı seleri yasiuoruz canım son iki haftadır çok hareketli bir bebek değil bizimkisi de telaş etme normal bnce
İçim rahatladı biraz saol
Bebeğinin aşşağı inip inmediğini anlaman için sana ufak bir egzersiz tiyosu vermek istiyorum düz zemine sırtını yaslayarak yere otur ve bacaklarını bükmeden birini diğerinin üzerine atmaya çalış atabiliyorsan endişeye gerek yok eğer atamıyorsan bebiş kanala inmiş demektir
Ay bu anlattığım belirtiler onu mu gösteriyor dur deniyim
Ay ne sağı sola atabiliyorum ne solu sağa napıcam
Doğumdan 1 gün önce benimde öyleydi ekstra doğum yapacağım gün bebişin hareketlerini de çok net hissedemiyordum gidince acil sezeryana aldılar
Gözün aydın bebeişin kanala inmiş inşallah kafası dönmüştür
Gittiiim bugün kontrole vajina ve bacak ağrım çok fazla kemiklerim kırılıyor sanki hareket ederken bebek kanala girmiş baş aşağı dedi doktor ama ben bebeğin kafasını sağ tarafımda hissediyorum kaburgamın altında anlamadım hayırlısı olsun bakalım zamanında gelsinler inşallah
Ay gittim kontrole çok şükür iyiymiş durumu baş aşağı dönmüş
O minik ayaklarıdır bi yere toplanıyordur
Ya bugün dediğini yapınca korku heyecan oluştu bende bu zamana kadar yoktu şimdi çok fena panikledim
Güzel hisset yaruna kavuşmaya az kaldı stres olmamaya gayret etki yavrunds içeride stres olmasın orada da her şey yolunda ilerlesin annesi
Saol canımm
35+4 bende çok baskı hissediyorum kafası aşağıda ama kanala girmemişti hala girmemiş o zaman denedim de ben atabiliyorum her gün denerim artık bunu