Merhaba hamisler 34+3 günlük gebeyim iki gündür çok şiddetli karın ağrım var ishalim çok özür dilerim koyu renkte oluyor ve aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyorum acile gidip gitmemekte kararsizim benim gibi olan var mı?
Kızlar artık bı bakın ya
Benim de o haftalarda günlerce ishal durumu oluyordu ama mide bulantısı kusma vs olmadı.
Benimde hep ishal oluyordu ara ara hala oluyo ve büyük abdestim simsiyah oda kullandığımız vitaminlerdiye düşünüyorum mide bulantısı herkeste degisiyo bazıları ilk aylarda görür bazıları son o yüzden kanama vs bosey yoksa kormma
İlk aydan beri mide bulantısı çekiyorum ama şu 3 4 gündür gerçekten çok kötüyüm çok halsizim karnm çok sertleşiyor ishal hiç geçmiyor nasıl geçecek blmiyorum ama çok zorlanıyorum
tahmin edebiliyorum aynıyız galiba bende 34+4 günlüğüm bı ishal ve kabız ne bilim değişik ama kusma hiç olmadı bende mide bulantısı için ilaç kullaniyo musun doktora da gitsen normal dicek gibime geliyo
İlk gebeliğin mi
Şimdi tekrardan acile gideceğim ewwt ilk gebeliğim ve çor zor geciyor
İlk gebelik ya başına ne geleceğini bilmiyo insan Rabbim şifa versin inşallah bize de haber ver bari acilde ne dicekler
Cok sıvı kaybetmişim bol.bol su icmemi ve sıvı şeyler tuketmemi söylediler iki tane serum takıldı bebekte çok şükür bı sknti yok Perşembe günü doktoruma gideceğim ortalıkta salgın varmış
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Benim çok fazla mide bulantım oluyor kullandigim ilaçtan kaynaklıdır dedi vitaminlerden fakat ben hiç vitamin ilacı kullanmadım 3 4 aylikken kullndm o kadar
Bende öyleyim bu aralar salgın var dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun ewet dikkatli olmak lazm