34 haftalık hamilelikte göbek deligi etrafında acı

Kızlar 34 haftalık hamileyim bugünden beri göbek deligi etrafında acı hissediyorm bebek hareket ettikçe dahada çok hissediyorm acıyı bu normalmidir

Bende yasadim 30. Haftadan sonra ara ara suan 37yim gecti ama gecen haftalardan beri yasamiyorum

Normal bişey ozaman bu haftalarda

@Şafak merhaba​:cherry_blossom: Hamileliğin ilerleyen haftalarında rahim hızla büyür ve karın bölgesine daha fazla baskı yapar. Bu baskı, özellikle göbek deliği etrafında ağrıya neden olabilir. Bebek hareket ettikçe bu baskı artabilir ve ağrı daha belirgin hale gelebilir.Hamilelik sırasında karın bölgesindeki cilt ve kaslar gerilir. Bu gerilme, özellikle göbek deliği çevresinde hassasiyet ve ağrıya neden olabilir. Hamilelik sırasında round ligament (yuvarlak bağ) adı verilen bağlar gerilir ve bu da karın bölgesinde, özellikle göbek deliği etrafında ağrıya neden olabilir. Bebeğin pozisyonu da göbek deliği etrafında ağrıya neden olabilir. Özellikle bebeğin başı veya diğer vücut kısımları bu bölgeye baskı yapıyorsa, ağrı daha belirgin hale gelebilir.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim bu benim ikinci hamileligim ama ilkinde böyle bişey yaşamadıgım için korktm bi anda doktorumada sorucaktım ama normal bişey demekki çok teşekkür ederim

Benimde aynı ve aşırı göbek deliği de kaşıntı oluyor :roll_eyes:yan taraflarıma kasığımda batma oluyor iğne gibi

Kaç haftalıksınz siz

32 haftalık sizin?

Bende de var helede ayağı da oraya geldi mi daha şiddetli oluyor ağrı

34+2 ben zaten 34 haftama girdim ozaman başladı bu sıkıntım

Ewet hareket ettikçe acı dahada çok oluyor bazen geçiyor sonra yine başlıyor

Ya hani bazıları bebeğin tekmeleri canımı acıtıyor fln diyo ya o kaçıncı haftadan sonra oluyor benim bebişin tekmeleri o sertlikte değil daha merak ettim 29+5 olduk çok şükür

Şuan 34+2 yim benim daha yeni yeni acıtmaya başladı kişiye bebegin hareket durumuna göre degişir bence bu durum

Kimsi 30 da acıtıyor fln diyor o yüzden merak ettim

Benim kaburgama vurunca ağrıyor

O kaburga olayı zaten sıklıkla oluyor ne rahat yatabiliyosun nede uyuyabiliyosun bide benim artık kasılma oluyor büyük ihtimal bi yere toplanıyor şişiyor orası nefesime kadar kesiyor

Aynen öyle ya bende öyle oluyorum

Allahım sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucagımıza almayı nasip etsin

Aminnn inşallah