34 haftalık gebelik

Benim ilk bebeğim . Mesela doktorlar ve sizler diyorsunuz ya bebek hareketinde azalma varmı onu nasil anlicaz yani günlük hareket edio uyuduğu zamanlarda oluyor. Bebek hareketi nasil azalır icerde top oynamasını beklemicez yani

1 Beğeni

35+6 haftalık hamileyim 34. haftada doktorum 24 saatte en az 10 tane hareket etmesi yeterli dedi bazen bebek uyuyo olabilir ama 4-5 saat hareket etmezse 5 saatin sonunda gel dedi ben bu şekilde takip ediyorum artık

Aynen canm genelde uyiyor bisey yiyince uyanio sonra uyuyo tekrar bazen gece uyanik bazen gunduz degisio @Beyz

1 Beğeni

Açıkçası benimkinin de saatleri çok belli olmuyor

Benimkininde maşallahı var saati belli olmuyor ama hergün oynuyor bazen oynamadığını hissettiğim zaman hemen tatlı bir seyler yiyip bekliyorum takip ediyorum oynayacak mı diye çok şükür oynuyor hatta onunla konuşuyorum şöyle annecim seni çok merak ettim bugün hiç oynamadın falan diye karnımı seviyorum sonra tepki veriyor oynuyor rahatlıyorum

2 Beğeni

Benimki şu saat olmuş uyutmuyor gün içindede hep kıpır kıpır 30 dk duruyor sonra yine başlıyor 34. Haftadayım hareketler azalıcağına daha çok arttı bende. biraz korkuyorum bu oğlandan çok hareketli

2 Beğeni