Merhaba hamişler, bugün 33+4 olduk kontrolüm vardı doktorum bebek 2 hafta önden gidiyor dedi kilosu 2600 dedi haftasına göre biraz fazlaymış, ben normal doğum istiyorum ama bebeğin kilolu olması normal doğuma engel midir bebeğin daha fazla kilo almaması için önerileriniz var mı daha 34 olduk 6 haftam var önümde
Benim 2300 du 34 te bende cok kilo aldirmamaya calisiyorum artik.suanki doktorlar 4 kg üzerine hemen sezeryan diyorlarmis artik hayirlisi olsun diyorum
Evet 4 ve üstüne normal olmuyor diyor kime sorsam, kilo almaması için neler yapıyorsunuz acaba tavsiyeniz var mı
aslinda yok ben zaten saglikli besleniyorum seker vs tüketmiyorum bebek ne aliyorsa aliyor biliyorsun.ben 40 a kadar duramam 37 38 de dogum yapabilirim buyuk ihtimal rahim agzimda dikiş var onlar alininca kisa surede dogum başlıyormuş.haftalik 200 300 gr aliyor bebekler.bugunde randevum var bakalim kac kg oldu .seninki erkek bebekmi masallah nasil besledin
Seninle aynı haftadayım benimde 34haftalik kilosuda2500 doktor öyle bişey demedi senkmle aramaizda100gr var yani çokta degil
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım evet erkek bebek o yüzden bir tık kilolu olabilir dedi, aslında beslenme için ekstra bişey yapmadım hergün muz ceviz avakado kaşar yemeye çalıştım nette gördüklerimi uyguladım son zamanlarda meyve çok yiyorum o yüzden olabilir dedi doktor bi de genetik dedi
Gerçekten mii 2 hafta önde deyince bende biraz korktum normal doğum istediğim için 40 haftaya kadar 4 buçuk kilo olur dedi bu gidişle normal doğuramam diye korktum açıkcasi, ama dediğiniz gibi bi fark yokmuş benim doktor biraz abarttı mı acaba
Bende 32 haftalıkken iki hafta önde gidiyor dedi doktor .2154 kg .hamur işi tatlı yeme dedi bana
Ben de erken dogum riskim var diye yuklenmistim bu gidalara simdi azalttim kaşarı cevizi zaten son ay kilo aliyorlar.benimkide kiz bebis saglikla kucaginiza alin sizde insallah
Bende hepsini keseyim o zaman ilk zamanlar bende abarttım baya ondan böyle oldu belkide
Prenses geliyor demek bende hep kız hissetmiştim inşallah ikinci bebişe nasip
Sağlıklı olsunlar yeter ki
İnşallah allah gonlunuze gore bir evlat versin
Ben çok nadir yiyordum bunları hatta ilk üç ay kilo verdim mide bulantısından birşey yiyemiyordum.uc aydan sonra yumurta muz kaşar gibi şeylere yuklendim
Yaa bende öyleydim ne zordu o zamanlar ilk 4 ay bulantıdan beslenemedim bebek zayıf kalacak diye vicdan yaptım hep, o psikoloji ile sanırım bulantılar geçince bebeğe kilo aldıracak şeylere abandım
Merhaba, banada doktorum 2 hafta önde böyle giderse normal doğuma engel olur dedi. Siz doğum yaptınız mı nasıl geçti süreciniz
Canimm boy kilo olarak mı önde dedi kaç ciktiiii ne zaman gittin
Banada aynısını dedi 36 haftalikken 38 haftalik gibi 2 hafta karin cevresi onden gidiyor dedi normal doguma engel olabilir dedi sezeryana gidebilir dedi bakalim ne olacak
Kilo olarak dedi kuzum 1.500 kg olmuş 30.haftayla uyumlu dedi normal istiyorsan 4u bulursa olmaz maalesef dedi
Şimdi kaçıncı haftadasın
Tosuncuk geliyor maşallah ya ne yiyorsun hemen söyle