34 haftalık acaba suyumu gidiyor kızlar

Merhaba kızlar yarindan İtibaren 34 haftalık olucaz Allahın izniyle bu sabah açıldıgdan alt çamaşırım islandigini his ediyorum Bugünde kəndini hic iyi his etmedim acaba bu normalmi Korkuyorum suyum gider bilmem Hic boyle olmazdı hep kuruluk olurdu simdi kuruluk his etmiyorum biseyde anlamıyorum hafif belimde ağrı var basqa hic bi şey his etmiyorum Bide kalbimde Sıkılıyor Bugün çok halsız oldum.sanki bi şeyler akıyor gibi hiss ediyorum amma bilmiyorum ki Suyumu gidiyor nasil takib edə bilirim acaba boyle olan Oldumu aranızda kızlar

3 Beğeni

Canım normalde sızıntı şeklinde senin anlaman pek mümkün değil doktorlar bile turnusol kağıdı ile test yapıp anlıyorlar. En yakın kontrolün ne zaman? Bebek 2 3 gün bile susuz kalabiliyorlarmış bitse bile korkma yani ama bu sırada bir doktora gidip baktırabilirsin. Karnını takip et küçülüyormu birde

2 Beğeni

Evet kuculuyor karinim Ayın 15 de Randevum var

1 Beğeni

Normalde 38 40 haftadan sonra su azalmaya başlıyor. Bende senin haftandayken suyum geliyordu sanki idrar kaçırıyormuş gibi affedersiniz. Doktor su azalması falan dememişti bana . 38 haftamda da zaten sezeryane alındım doğumum oldu . Sadece doktor bana ayakta gezme demişti. Yatakta dinlenmemi söylemişti,suyum geldiğinden dolayı.

Belkide bebişin gelmek istiyor dur doktorunamı gitsen acaba müyine etse seni 15e daha çok var

2 Beğeni

Son haftalarda akıntı yoğunluğu olabiliyor canım

4 Beğeni

o haftalarda akıntılar artmaya başlamıştı bende de , ama suyum geldiği gün nişanla birlikte geldi ve anlamıştım suyum geldiğni çünkü gece boyunca tualetten çıkamaz olmuştum sancılar da artmıştı.Normal yani o haftalarda su değil aslında normal hamilelikte olan akıntı artmış

2 Beğeni

Bir ped koy canım kokusuna falan bak istersen bir koku ayırt eder büyük ihtimalle. Bir kaç gün dhaa devam ederse muhakkak bir doktoruna git

2 Beğeni

Bebek suyunun azalmasi erken doguma yol acar. Bence gorun doktora

2 Beğeni

Son aylarda benim de cok olurdu akıntıymış meğer

2 Beğeni

Kızlar kəndimi hic iyi his etmiyorum şuan Kalbim Sıkısıyor bi duş aldım belki kəndime gelirim diye gelmedim simdi de karnimin altından tutuyor belime Vuruyor ağrı Bebekde bi tarafıma.toplanmis hic iyi diyilim ben :sob::sob::sob: Bilmiyorum ne yapayim

1 Beğeni

Uzan dinlen arkadaşım, ayaklarının altına da yastık al. Derin derin nefes al. Olmadı alabilirsen bir duş al

Nasılsın arkadaşım nasıl oldun