34. Haftada sancı ve kisalma

Herkese merhaba, bu aralar sancım vardı, dün kontrolde duzeli 100 civarı 4 sancım çıktı , 5 dk da bir. Rahim ağzı uzunluğu 24 e düşmüş yine, yatisim.yapildi, ciğer geliştirici vuruldum, nidilat ile tedavi uygulanıyor. Dualarınızı bekliyorum

4 Beğeni

Dualarım sizinle :pray::heart:

Stres yapmayın, korkmayın :pray:

1 Beğeni

Allah razı olsun :palms_up_together:

Acil şifalar diliyorum, hiç canınızı sıkmayın maşallah büyümüş baya nazlı demek ki bebiş tedavilerde yapılıyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız​:pray::cherry_blossom:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun tez vakitte kurtulursun inşallah

Allah yardımcıniz olsun inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah, Allah razı olsun :pray:

İnşaallah, sağ olun​:pray:

Rabbim yardımcınız olsun​:pray:

1 Beğeni

Allah şifa versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin inşallah :pray::revolving_hearts:

2 Beğeni

Amin hepimiz inşaallah :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Nasılsınız nasil oldunuz geçmiş olsun :pleading_face:

Çok teşekkür ederim. Dün gece çıktık hastaneden, nidilat (tansiyon ilacı ,durdurucu niyetine verildi) mahvetti beni. rahim ağzı toparladi biraz ama hala sancilarim var. Günde 3 kez progestan, 3 kez magnezyum ve kanda enfekskyon olmamasına rağmen antibiyotik tedavisi verdi doktor.kana geçmeyen enfeksiyon tetikleyebilir diye. Bakalm.ne kadar durursa kâr.

Cok gecmis olsun sizin yasadiklarinizi bende 33. Haftada yasadim ayni sekilde hastanede yattim iki gun bir de benim rahim agzimda bir parmak acilma vardi hastaneden ciktiktan sonra iki hafta boyunca evde magnezyumla beraber o tansiyon ilacini kullandim simdi 36.haftadayiz yaklasik bir hafta once ilaci biraktim yalanci sancilarim oluyor ama o kadar bebis duruyor su an ilacsiz sakın kendini strese sokma cok etkileniyor cunku bir de bol bol dinlen kalkma yerinden cok fazla

Size de çok geçmiş olsun, magnezyumu günde kaç kere kullandınız , ne kullandiniz. Benim baya baya sancım var, yoruyor, kuvvetli giriyor.

Benim ki magoist isminde bir ilacti. Normalde gunde iki kere kullaniyordum ama o tansiyon ilaci da olunca 6 saatte bir cok fazla carpinti yapar dedi doktor bir kereye indirdim maknezyumu. Haklisiniz cok yoruyor ama hep bebeginizi hayal edin ben oyle yapiyordum o iyi biz gucluyuz diye konusun bebisinizle Allah yardim ediyor gercekten

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için​:pray: Ben de 3 kez magnezyum alıyorum, umarim faydası olur, bazen dayanamicam gibi oluyorum ama dediğiniz gibi biz çok güçlüyüz :palms_up_together::two_hearts: inşaallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz.

2 Beğeni