Herkese Merhabalar başıma hiç ummadığım bişey geldi 34 haftalığım ve normal doktor kontrolüne gittim
Hastanede NTS sonucunda sancım olduğunu söylediler ve gözlem altında aldılar benim size sorum bu erken haftada normal mi neden olmuş olabilir yaşamış tecrübesi olan varmı sizin bilginize ve tesselinize ihtiyacım var
Şans eseri gördüm paylaşımı
Oncelikle bolca gecmis olsun. Hemen hemen ayni haftalarda ayni şeyleri yaşamis biri olarak yazıyorum
Ben daha 33 haftalıkken yaşadim ayni durumu. Servise yattım ve Nidalat tedavisi gördüm. Karnım basket topu gibiydi. 2 büyük sancı çıkmisti Nst de. Dr bana bebeğin her an doğabilir diyordu. Gerekli tedaviler tamamlaninca 34 haftalıkken 1 cm açılma ile taburcu oldum. Vee çok gecmedi tabii 35+6 iken de aniden suyum geldi ve çok kolay bir şekilde de doğumum gerceklesti. Tabi kisiden kisiye degisir bu durumlar fakat bende dogum öncesi falan ciddi gece sanciları tutuyordu. En son iste kasiklarim ağrimaya başlamisti gece. Size tavsiyem dr a daha sık gidin, tedavi icin servise yatırırlarsa da itiraz etmeyin yatın.
Elinize emeğinize sağlık uzun ve açıklayıcı oldu çok teşekkür içime az olsa da su serpildi tevsiyele ihtiyacım var çünkü bebeğimi tam vaktinde doğurmak istiyorum peki doğumdan sonraki süreç nasıl oldu bebek kaç kiloydu hastanede yattiniz mi
Yengem de 34 haftada aynı sekilde nst de sancı çıkıp gözlem altına aldialr. 3 gün hastanede kaldı. Taburcu oldu 37. Haftada evde suyu geldi doğum yaptı.
benim gibi yaşamış başından geçmiş insanları duyunca rahatlıyor az da olsa Ohh Bunu duyduğuma çok sevindim vaktinde doğum
yapmış darısı benim ve benim gibilerin başına
34+5’te doğum sancım başladı serum yapıldı sancım geçti. İki gün sonra nst için çağırdılar ama nst için gideceğim sabah 5te suyum geldi acil sezaryene alındım. Çatım dar olduğu için zaten sezaryen olacaktım. Bebeğim kuvöze girmedi. Ciğerlerinde sorun yoktu. 2400 kg olarak hastaneden taburcu oldu.
Doğum sonrası biraz zorlandık ama üstesinden geldik. Bu çocuk nasıl büyüyecek derken 8aylık oldu bile. Hatta dün ilk dişini çıkardı.
Her doğum ve her bebek biricik. Bazı bebişler biraz meraklı oluyor ve hemen doğmak istiyor. Eşim kızımız için bizi çok merak etmiş içerde daha fazla beklemek istememiş der belki de seninki de sizi çok merak etmiştir
Sağlıcakla alın kucağınıza
Bebgim 2410 doğdu. Pediatri dr u bebegi normalde küveze almqm gerek dedi fakat muayene etti ve hareketleri çok iyi dedi. O sayede bebeginle taburcu olabilirsin dedi. 35 haftaya ulasinca korkmayin bence. Kilo cok onemli 2500 altı küvöz riski varmiş
@23Nermin merhaba şimdi nasılsınız hastanede misiniz
Benim de 33 de mi neydi belki daha erkendi ben hissetmedigim halde nst de sancı çıktı ama açılma işte şiddetinde artma neyin yoksa dikkatli olunva cok da önem arz etmiyor şimdi 35+1 haftalık olduk elhamdülillah şuanlık bir sıkıntı yok
Çatı darlığı için ölçü nasıl oluyor cm le mi ölçüyolar
Alttan elle muayene ediyor doktor.
Kızlar başta olmak üzere Allah sizleeden razı olsun
şu an evimdeyim taburcu olduk çok şükür açılma yok herhangi bi Ufak sikintida gel denildi bundan sonraki süreçte dikkatli olup Allah’a bırakmak kaldı dualarınızı eksik etmeyin