34 haftada kasık ağrısı

Merhaba kızlar bugün tam 34+4 haftalık olduk geçen haftalarda erken doğum riskinden bi gün yatmıştım hastanede şu an evdeyim ama bi kaç gündür kasıklarım a aniden bıçak sallanıyor sanki bacak aralarım ağrıyor normalmi bu

Normal… 35+0bugün benim hergün olmuyo ama oldumuda kolay gecmiyo. İleri duzey idrar yolu enfeksiyonu olursun hani yanar ya durduk yerde öle yanma hissiyle karısık kasıklarına tekme yemişsin gibi içine oturan bi acı huzursuz eden bi sancı hissi oluyo

Evet aynen öyle garip bi şekilde yoğun akıntım da var benim sizdede oluyormu acaba böyle yumurta akı gibi hafif sarımsı

Birde benim iki gündür bebeğim kendini yukarda yusyuvarlak yapıp taş gibi sertleştiriyor ve bi süre hareket etmiyor sizdede oluyormu acaba

Beyaz benimki haftalardir kademeli olarak yogunluguda miktarida artiyo sendeki sariysa bunu doktoruna soyle allah korusun mantar filan basliyo olmasin sora.

Forumda gözlemledigime gore 25hafta sorası tüm gebelerde oluyo o. Anne sancı hissetmesede bebekte sancı olunca oluyomuş. Ben simdiye kadar sorun yasamadigim icin sadece 1kere nst ye girdim o da tansiyonum 15ten asagi inmedi uzun sure acile gittim ozmn bebegi kontrol icin baglamislardi. Bebek taş gibi oldugunda su ic,kalkbi yürü yada yatiyosan da yön degistir işe yariyo. Yaramaz,gün icinde bu sertlikler sıklasır ve suresi uzarsa doktoruna sor söyle devlete gidiyosanda kan gormedikce rahatsiz eden bi durum olmadikca panikleme derim. Gaz yapacak besinler tüketme bebek icerde rahatsiz olmasin kabiz olma yada tuvalette ıkınmamaya calis. Kabiz olmaz yada unlu mamul tuketmezsen ıkınmadanda buyuk tuvaletini yapabilirsin… 25haftadanbsora kabiz olmak yada ıkınmak dogumu tetikleyebiliyormuş

1 Beğeni