Herkese merhaba. Bugün tam 34. Haftama girdim. Doktor kontrolüne en son 2 hafta önce gittim herşey iyi çıktı. Hiç bi sıkıntı yok şükür. Cinsel ilişki kaçıncı haftaya kadar devam edebilir ? Şimdiden bırakmaya gerek var mı?
Son haftalarda yapmak doğumu kolaylaştırıyor diye okumuştum ama herkesin aynı olmayabilir gittikçe ağırlaşıyoruz hayat zorlaşıyor
Biz bırakalı 2 veya 3 ay oluyordur hatırlamıyorum bile ağrılarım halsizligim var zaten eşim de burda değil olsa da bir şey olmayacak doğum sonrasına kadar kardeş kanka gibi bir evlilik bizim
Ben de bundan dolayı devam mı etmek iyi bırakmak mı bilemedim. Yani doğumu kolaylaştırması erken doğuma sebebiyet verir mi? Yoksa vaktinde kolayca doğmasını mı sağlar
Bence kesmenize gerek yok sizi çok yormıyacak pozisyonları tercih edebilirsiniz bence blog vardı bununla ilgili onu da okuyabilirsiniz
Sıklığı önemli olabilir süreci hızlandırabilir belki
Yanlış degilsem enfeksiyon riskide çok olabiliyormus
Az önce doktorum cevap verdi. Doğuma kadar devam edebilirsin dedi .çok şaşırdım
Biz bırakalı 8 ay oluyor hahshdhdh
Doktor da izin verirse sperm rahim yumuşatıyormuş
Doktorum doğuma kadar devam edebilirsin dedi. Biz zaten geri çekme yoluyla yapıyorduk .içeri boşalma olmuyor. Herhalde sıkıntı olmaz bu sekilde
Bizimde 4 ay oluyor sanırım belki daha fazla net hatırlamıyorum, eşimde öyle bu konuda ille olsun diyen biri değil bebek icinde endişe ediyor bende aynı şekilde. Bir araya gelince kanka kanka oturuyoruz en fazla sarılmıştır doğuma kadar öyle biz memnunuz ilişki olmamasından,
- aydan sonra önerilmiyor genelde
Ben de öyle biliyordum. Doktorum doğuma kadar sıkıntı olmaz dedi şaşırdım
Valla doğuma kadar biz de yaptık ama çok sık değil ve beni yormayan pozisyonda oldu genelde
Geri çekmeye gerek var mı içine boşalmada bir sıkıntı oluyor mu acaba ?
Son haftalarda içe boşalma olmazsa daha iyi. Spremler rahmi yumuşatabiliyor. Onun dışında içe boşalmada bir sıkıntı olmaz