34 hafta 3 cm açılma var

Kizlar geçen de yazmıştım erken doğum riskim var 34.haftadayim bebeğin kilosu 2700 3 cm açıklık var bebek doğum kanalında suni sancı ile doğuma alicaklardi korktum kabul etmedim evime gitmek istedim kendi sancimla.dogurmak için başına gelen var mı bebek kanalda 3 cm açılma ile doğum nezaman başlar suyum gelmedi nişan da gelmedi ilk gebelik evimdeyim şuan doktor çok hareket etme dedi yardımcı olacak var mı tecrübeli anne adaylarımız

@tecrübeli-anneler

2 Beğeni

Niye doktor hareket etmenizi söyledi Niye suni sancıyla doğum başlatalım dedi Bende 34. Haftada sancı ile acile gittim Ciğer geliştirici yapıldı Ve 2 serum birden takıldı ağrıyı durdurdular Şimdi doğmasın dediler Gece boyu serum verildi Sabaha ağrı kesilince eve gönderdiler. 2 cm açılman var uzan dinlen dediler Daha erken şimdi doğarsa kuveze girer dediler

Hareket etmememi söyledi ciğer geliştirici yapıldı 2 tane bende eve çıktım bulantım kusma çok ağrım geçti suanlik

1 Beğeni

Korkma 4 cm açilmayla 39 uncu haftasini bulan hastalarimiz oldu sanci sikliği ve yoğunluĝu önemlidir bebeğin suyunda bir problem olmadi sirece sizinti veya akma olmazsa korkma ama dinlenmen lazim cok duş almamaya çaliş kisitli yemek ye ve sakin kalmaya çaliş

Pardon yanlış okumuşum. Doktor hareket et demiş sandım

Suni sancı ile doğuma almak istemelerine şaşırdım Erken daha çünkü

Bebeğinin kilosu çok ufak değil acilmanda olunca doğuma suni sancıyla almak istemişler .bende olsam suni sancı asla kabul etmezdim hem zor hemde bebeği strese sokuyor . Ne zaman sancin normal dogumsa evde çek hastane son dakika git en iyisi

Çok kusmam ve bulantım var bacak aramda ağrı oluyor bazen yemek yiyemiyorum sadece sıvı şeyler sızıntı olursa nasıl anliycam bebek kanalda çok baskı yapıyor afedersiniz ama kaçırma da oluyor suyu iyi demişti doktor ama şuan sızıntı var mı bilemedim ki

Ben de kabul etmedim bende panik atakta var suni sancida olur sa hiç dayanamazdim çok sıkıntılı işler bide tecrübesizlik yoruyor insani

Yok canım sen doğru okudun ben sıkıntıdan yazamamişim düzelttim tekrardan kusura bakma

Kilosu iyi ama haftası az Bana da dedi kilosu iyi ama ciğeri gelişmemis Doğarsa kuveze girer Dikkat et ayakta durma En az 2 hafta daha dursa iyi olur dedi

Az kalmış sabret bebeğin sağlıklı kilosu iyiyse korkma . Sancıların siklasincaya kadar evde sabret en son dayanamadigin anda hastaneye git Rabbim yardımcın olsun tek nefeste kurtarsın insalah :pray:

Allah razı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

1 Beğeni

Kızlar bende 34 haftalık oldum şimdiden hicbisey yapamıyorum bebek dönmemiş bu normal mi bide ben çok kilo almışım 53 kiloyla hamile kaldım şimdi 73 kiloyum kilolu olunca normal doğum olmuyor diyorlar doğrumu acaba

2 hamileliğimde de 20 kiloya yakın aldım. Sizin gibi 50 lerdr başlayıp 70 le bitirdim. İkiside gayet normal doğdu. Hamilelik için 20 kilo çok bişey değil ki doğumla bi kısmı gidiyo. Şuan 33de yine 15 yakın aldım. Çok kilolu başlayıp, kilo alıp normal yapanlar var. Buraya yazan arkadaşlar vardı.

1 Beğeni

Beyaz atlet penye iç camasirinizda kullanin saat başi kontrol edin gelip gelmedini anlarsiniz bu şekilde mide bulantiai kusma vajina alt bölgede bacaklar dahil ağri doğumun göstergesi ayaklarinizi yüksek tutmaniz agrilarinizi da rahatlatir biraz

1 Beğeni