34+5 de halsizlik ve ishalle birlikte sırt bel ağrısı,mide bulantısı yaşayanlar var mı ???
Bende 34+3bir haftadır bende ishal var.ama nedenini bilmiyorum . Cvplari bende bekleyim.
Arkadaşlar bnimde son haftalarda ben baya bi ishal oldum hastaneye gittim normal artık doğumun yaklaşıyor son hafta dediler ama cok da sıvı kaybetmemeniz gerekiyor o sıvı son haftalarda bevegin ihtiyacı reflör DİE toz bi ilac vardı adi öyleydi sanirim devlet karşılamıyor kendi paranızla alıyorsunuz alip icin sıvı kaybetmeyelin
Doktorum yaz aylarında yenen meyvelerden kaynaklı olduğunu söyledi.
Bende aynı haftadaym 3 4 gündür karın ağrısı ishal mide bulantısı çekiyorum acile gittim hiç bı ilaç verilmedi sadece serum takıldı konu açtım ama kimse yazmadı
Yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor karpuz dondurma gibi şeyleri daha az tüketmemiz lazımmış. Bide güzel yikanmasina dikkat edin dedi doktorum
Lansor diye bir mide koruyucu verdi doktorum bı kaç gün kullan miden rahatlasin sonra bırakırsın dedi istersen sende bir doktoruna danış canım. Mide bulantısı varken beslenmemiz zor oluyor çünkü
Ewet gerçekten öyle yediklerim midemde sadece 10 dakika duruyor Perşembe günü gideceğim dün gece tekrardan acile gittim ama hiç bı faydası yok
Çok geçmiş olsun