Acı çekmekten mide bulantısından reflüden tuvaletten çıkamamaktan kalça ağrısı sebebiyle yürümekte zorlanmaktan uyuyamayıp bunlardan kaçamamaktan yoruldum. Kızımı istiyorum sağlıkla gelsin inşallah ama çok yoruldum
Son haftalar gerçekten sabretmek zorlaşıyor ama bebeğini kucağına alacağın günü hayal et onunla geçireceğin vakitlerin hayalini kur az kalmış ben de 34+2yim az kaldı mide bulantısı baş dönmesi reflü ve ağrılar beni de zorluyor. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın ![]()
Her işin başı sabirdir kuzum koluna düştüğü an bu günler de gelir aklına sağlıkla gelsin
Valla ben de kendimi çok mutsuz hissediyorum. 34+2 deyim. Sinirli huysuz tuhaf biri oldum
Merhaba, 33+4 haftalığım. Saat 04:22 vücudumdakı ağrılardan uyuyamıyorum sanki birisi beni dövmüş gibi. 3cü trimestere geçmemden itibaren geceleri sadece 3 saat uyuyabiliyorum. Sonrasında otomatik olarak uyanıyorum uyumamak üzere. Gerçekten bu gece artık yorulduğumu psikolojik olarak fark ettim. Burayada belki benimle aynı durumlarda olan vardır da kendimi yalnız hiss etmem diye girdim ve sizin açtığınız başlığı gördüm. Her kes az kaldı sabret ves diyor ama doğumdan sonrada her 2 saatten bir uyanıp beslememiz gerekecek. Ben ne zaman rahat uyku uyuyacağım deyip depresyona giriyorum artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()