Arkadaşlar merhaba, dün 20 dk da bir sancım vardi, nst ye girdim, 1 tane 75 civarı sancım çıktı, doktor beklenen bir durum olabilir, dedi. 3 dk ya inince ya da bebek hareketi azalınca gelin dedi, bu haftada normal mi, sizde kaç civarı cikiyor sancılar?(doktor doğum başlangıcını tarif etti.)
Benim de 31 hafta gibi basladi ama 5 dakika bir cok daha yuksetti serum verdiler 10 gun sonra tekrardan basladi biraz acilmam vardiiki gun hastanede kaldim ilac verdiler hala yatiyorum evde ilac tedavisi yapiyorlar su an kesinlikle doktorun dedigi herseyi yap dogarsa da sakın sıkıntıya girme ablamin iki cocugu da 30. Haftadan once dogdu ikisi de küveze girmedi bebisin kilosu cok onemli bir de sakın strest yapma bebis herseyi anliyor dinlen kalkma yerinden
Samcıların olduğunu nasıl anlıyosunuz bende 32+0 ım yaşıyomuyum merak ediyorum
Yalancı sancı olabilir doğum sancısı olsaydı duzenli olurdu bence bundan dolayı doktor öyle söylemiş umarım 4 hafta daha bekler
Normal canım. Yalancı kasılmalardır
Düzenli, 20 dk da bir ama o yüzden doğum sancısı değil dedi doktor da, yani ne kadar böyle gider ben onu merak ediyorum, doğum sancısı olmadığını biliyorum. 3.5 dk ya inmesi lazım
Stresim tavan, ilk kızım 34 ye doğmuştu, inşaallah bu bekler, böyle ne kadar gider bilmiyorum, sizin direkt 5 dk ile mi başladı, öncesinde daha uzun sureli kasilmalar oldu mu
3,5 dk.ya inme süreci yavaş yavaş başlıyor. 20 dk.da birle başlayabilir, düzenliyse o da doğum kasılmalarıdır ki giderek sıklaşacaktır da. Bende 11 dk.da birle başlamıştı. 2 saat içinde 5 dk.da bire düşmüştü
Hani ne kadar süreceğini biz bilemeyiz çünkü sizin vücudunuzla bebeğinizin kanaldan gelme gücünü biz bilemeyiz
Umarım istediğiniz zamanda gelir
İnşaallah, teşekkür ediyorum
Rica ederim
Karnınız taş gibi kesiliyor, ağrı yapıyor, kısa süreliğine, geçince rahatliyorsunuz.
Ben de olmuyomuş o zaman
ne.mutlu size
İlerde görcez artık ne mutlumu değilmi
sağlıcakla gelsin inşallah
Amşn hepimizinki inşallah