33 haftalık bebek ve kilosu

İkiz gebeliğim erken doğum riskim var eğer suyum gelmezse bir sorun olmazsa 35. Hafta doğuma alinacagim 33+3 ye kiloları 2.116-2.124 bir hafta geriden geliyor kiloları dedi moralim çok bozuldu zaten erken dogacaklar kilolarida böyle olunca çok üzüldüm sizin bebisleriniz bu haftada kaç kiloda yada 35 haftalıkken kaçtılar ??

Bende bu doktorlari cozemedim gitti ya vallahi tam 33 haftamda 2.200 grm dedi haftasiyla uyumlu kilosu iyi dedi . Massallah bide sizin ikiz cok guzel kilolari . Bugun kontrolum vardi 35 haftaligim sansima herzaman gittigim doktor yokdu kilo olcumu falan yapmadi bi tuhaf bakdi kilosunu soruncada haftasiyla uyumludur 2.400 civari dedi valla bende anlamadim

Ben hastanede 4 . Kez falan yattım yanımda bir kız vardı ben o zaman 30 haftaliktim o kız 33 haftalıkti tabii doğum riski olunca sormuştum senin bebek kaç kilo diye 2.600 dedi kafamda hep kadının bebeği dolaşıyor onu dusununce şuan 33 haftaligim sanki benim bebekler çok küçük kalmış gibi doktorda böyle soyleyince üzüldüm açıkçası… 2.200 olmustur kilosu dedi sonra 2.124 deyince bir hafta geriden dedi 75 grm dert oldu bana

Bence gayet güzel ikiz olmasına rağmen maşallah benim doktorum her ölçüm de ztn bana belirtir burdaki her zaman doğru cikmayabilir diye bence kafana takma strese girmesin bebisler​:innocent:

Maşallah bence de bebeklerinizin kilosu gayet iyi. Benim 31+2 de 1400 Gr dedi doktorum. 34. Haftada 2000 olsa mutluluktan uçarım heralde.

1 Beğeni

33+3 oglum geçen cuma gittiğimde kilosu 2950 dedi banada haftasina gore kilolu hatta 10 gün önceden gidiyor dedi. Iri bir bebek boyle olursa kilo almaya dem ederse sezeryan olursun dedi bende bundan korkuyorum