33 haftalık acil bir durum galiba

Kizlar bakar mısınız karnım sertleşiyor ve elimi sertleşen bölgeye koyuyorum sanki uzun süre koşmuş nefes nefese kalmış bir insan kalp atışı gibi kesintisiz devam ediyor sizce normal mi @tecrübeli-anneler bilgi verir misiniz lütfen ?

Normalde yerleri daraldığı zaman sertleşme oluyor ama kalp gibi atması falan çok mu yoruyorsun gün içinde kendini belki ondan kaynaklı da olabilir biraz dinlenmeye uzanmaya bak bakalım eğer hala geçmiyorsa için rahat etmesi için istersen bir acile gözük

Normal bebek hareketi çünkü o. Hafta büyüdükçe belirginleşiyor

Evet bugün biraz yoruldum ama çok tuhafti çok korktum resmn kalbi elimde atıyordu üstelik çok çok hızlı

Bebek hareketi gibi değil ya anlatamadm sanırım ama resmn kalbi elimde atıyordu ve çok hızlıydı bikac saat sürdü aşırı korktum

Bende aynı şekilde iki hafta önce acile gittim doktor bana güldü :woozy_face: hareket etmemesi daha kötü yeri daraldığı için normal demişti. Sanciniz yoksa eğer acil bir durum degildir bence.

Çok şükür sancım yok ama baya bir yürüdüm bugün normalde de sürekli hareketliym ama ilk defa başıma geldi ve çok korktum rabbim korusun bebeklerimizi doktorlar da bir tuhaf neyle dalga geçiyorlar ki insanlık hali hele ki ilk gebelikte yani

Benim ikinci çocuğum olacak Allah nasip ederse. Hatta gittigimde de karnım beyzbol topu gibiydi :joy: ben diyorum daha doğmadan karnimda inat etmeye başladı. Çünkü aslan burcu olacak :woozy_face: Ya aslında bazı doktorlar evet çok ezercesine konuşuyor ama bu doktor dalga geçmedi ya yani karnın o şekil aldıysa korkma demek istedi o enerjiyi aldım ben o anda :grinning: sizde korkmayın Allah’ın izniyle birşeyi yoktur. Size tavsiyem bir küçük çikolata yiyin ve sola yatın iki bacak arasına bir yastık koyup hareket etmesini bekleyin. En güzel ultrason bu :two_hearts:

Bol bol dinlenin o zaman canım fazla kendinizi yormayın zaten son haftalariniz

Maşallah Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin iyi öyleyse çünkü bazı doktorlar gerçekten herşeyi kendilerinin bildiği gibi bildiğimizi zannediyor bazen benimki de öyle oluyor çok garip :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile: inşallah hareket etmedi baya denedim çikolata ve sola yatmayı ama o an sadece hızlı nefes alıp veren bir atış vardı aşırı korktum

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun