33.haftalgm nezaman Squat ördek yürüyüşü yapmalıyım?

Slm sevgili hamişler 33 haftalık hamisim nezaman Squat ördek yürüyüşu çömelme başlamalıyım sizler kaçınci haftada başladınız? Daha önce düzenli yürüyüş falan yapıyordum ev taşımaya başlayınca ara verdim havalarda çok sıcak

Şimdiden basla cnm ama kendini fazla yormadan kontrollu Ben 22 haftadan falan başladım ama o haftalara göre izleyip yaptım YouTube’da Şimdi de 37+5’im squat ördek yürüyüş çömelime hareketlerini yapıyorum​:blush::heart:

1 Beğeni

Simge duman ve elçin Demirelimi takip ediyorsunuz?

1 Beğeni

Sadece simge duman o guzel hareketler gösteriyor ama zorlanacağın hareketler varsa yapma cnm

1 Beğeni

Bende takip ediyordum önceden ev taşıma işi olunca ara verdim yoksa haftasına göre güzel videoları var

1 Beğeni

Sizde durumlar ne bebiş girmismi kanala?

Vala ilk gebeligim fazla tecrubem yok ama dun doktor dedi bas aşağı pozisyonu almış doğum kanalı farklı mı anlamadım

1 Beğeni

Banada öyle söylemişti iki hafta önce bugün gittim kontrole geri yukarı çıkms ha bire dönüyorlar :joy:

Ilk gebeliğin mi

1 Beğeni

Evet ilk gebeligim

1 Beğeni

Heee Allahim yardımcımız olsun canım inşallah :heart:

1 Beğeni

Amin cumlemizin ya sizin?

1 Beğeni

Benimde ilk gebeligim :blush:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :pray::hatching_chick:

1 Beğeni

23 haftalığız 15. Haftadan beri haftada 1 2 kez evde plates yoga yapıyorum 22. Haftada pelvik ağrılatım olduğu için ördek çömelme bacak açma hareketleri yapıyrum kendimi çok zorlamadan

1 Beğeni

Simge dumani ve elçin Demirelimi takip ediyorsunuz?