Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 33. Haftamdayım 2.300 kilosu bebegimin nasıl sizce doguma 40 gün var sezeryan olacağım. Sizlerin bu haftalarda nasıldı bebişlerin kilosu ![]()
Bizim bebekler aynı gitmeye devam ediyor. Bugün ölçtü hoca kilosu 2292 benimde canım
benimde sezaryen gözüküyor makat geliş bebek ![]()
32 hafta 2 günlük 2000 kilo dedı doktor bende sezeryan olacagım
Kaçinci haftada belli oldu ? Sezeryan olup olmayacağın,?
![]()
evet baya baya ayni gidiyorlar ![]()
benim ilki sezeryan oldugu icin buda mecburen sezeryan
Bebek makat geliş bide karın genişliği önden gidiyor 33. Hafta muayenemde doktor artık dönmesinin çok zor olduğunu söyledi sezaryen olacağım gibi canım
Bende 35 te 2173 gramdı.Sende iyi MaşAllah![]()
Evet ama gebelik sekerim var onunda etkisi tabi diyet yapiyorum tatli hamur isi kesinlikle yemiyorum canim ![]()
Benim doktorda tatlıyı hamileliğimin ilk gününden yasakladı Şeker hiç yoktu ama ola bileceği için izin vermedi hiç.Şimdide bebeğim çok küçük mideside küçük kemikleride
@Durubabyy biz seninle konusmustuk degilmi karin genisligi ni sanki oyle hatirliyorum
dün banada doktorum karin büyüklüğü biraz fazla dedi ama ciddi bir problem gormedi sekerime dikkat etmemi söyledi biraz şişko olcak bebis dedi![]()
![]()
Şuan kac haftaliksin kilosu kac canim
Şuan 36+0 .Henüz kilosunu bilmiyorum yeni.İnşallah artmıştır
Son haftalarda daha hizli ve çok aliyorlar alir senin bebiste üzülme ![]()
onemli olan sağlıklı olmaları benim yegenim 2.400 dogdu simdi 17 yasinda gayet boylu poslu bir genc kiz ![]()
![]()
Evet konuşmuştuk benimki de kilolu işte karın çevresi önden gittiği için diyet yapypruım şekerli hiç bişey yemiyorum ![]()
Maşallah
Evet bana o zaman öyle birsey dememisti doktorum ama dun ilk defa karin cevresi onde dedi bende zaten diyetteyim şeker den dolayi ama arada kacamak olmuyo degil
simdi dun oylede soyleyince biraz korktum açıkçası ![]()
Maşallah güzel bence benimkisi 30haftalik 1350 sizce cokmu zayıf bana yardımcı olurmusunuz
Bence 30 hafta icin normal canim doktorun ne dedi kilosu icin? Normal şartlarda doguma 10 hafta var daha alir kilo bebişin
kaşar kefir hergun yumurta ceviz yogurt bunlari tüketmeye ozen goster
Banada makat geliş sonrada ayak geliş dediler sezeryan dediler de gebelik okulu egitimi aldım ordaki ebem 2 tane hareket gösterdi 1 hafta boyunca günde 2 3 kere duzenli yapmam gereken düzenli yapmadığım halde 4 günde bebeğimin kafası aşağı döndü özellikle 33 haftalar tam bebeğin kolayca dönme zamanlariymis o yüzden sezeryana razı olmayin bulundugunuz bölgenin devlet hastanesinde gebelik okulu yada ebe bulun ve bu mutlaka bu durumu görüşün derim