33.hafta sancı

Helloooooo :purple_heart:

Canım güzel anneler, uzun zaman oldu buraya giriş yapamadım iş yoğunluğum sebebiyle umarım herşey yolundadır. Hepinizi çok öpüyorum :tulip:

33.haftaya giriş yapmış bulunuyorum ve dün sancılar hissetmeye başladım ve sırtımın sağ tarafında inanılmaz bir ağrı var. Normal midir bilemedim. Bu konuda düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

3 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

38 hafta gebelikte rahmin genişlemesi ile beraber rahimde yalancı sancılar meydana gelebilmektedir . Bu haftadaki karın ağrılarının büyük bir çoğunluğunu bu yalancı sancılar oluşturur. Doğum eylemi dışında son dönemde oluşan vajinal enfeksiyon da ağrıya sebep olabilir.

Doğum sancıları düzenli aralıklarla tekrarlayan şiddetli sancılardır . Yalancı kasılmalar ise regl sancısına benzeyen daha hafif şiddette ve düzensiz şekilde hissedilir. 38. hafta sancı sorunu yaşayan kadınların düzenli ve şiddetli sancılar hissetmesi halinde doktoruna başvur

1 Beğeni

Bunlar yardımcı olabilir canim

1 Beğeni

çok teşekkür ederim Leyla Hanım , ilk gebeliğim olması sebebiyle biraz endişeleniyor insan :tulip:

2 Beğeni

Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Az kaldı doğuma. Sancıların düzenli değilse korkma canım

2 Beğeni

Rica ederim canım Rabbim hepimize sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Merhaba ben de sizi gördüğüme çok sevindim :bouquet: yalancı kasılma gibi duruyor :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

ilginize çok teşekkür ederim, şu günlerde daha iyiyim umarım herşey yolunda gider :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Muhtemelen öyle şuanlık gayet iyiyim, dans edecek kuvveti bile bulabiliyorum :no_good_woman::no_good_woman::no_good_woman:

1 Beğeni

Çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

Sürerse ihmal etmeyin doktorunuza danışın. Bana da yalancı kasılma dediler 35.haftada doğurdum :sweat_smile:

1 Beğeni

Shy GIF

1 Beğeni