Kızlar 33 haftalik dedi doktor kilosu 1500 dedi az değil mi kendimi çok zorluyorum iyiyorum napmam gerek kötü mü kilosu
Kaşar peyniri ye kefir iç canım muz ye bunlar bebeğe kilo aldırıyor doktor az vs demedi ise normal düzeyde canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Doktor az demedi ama normalde 1800 2 kilo olması gerekmiyor mu acaba benmi çok takıyorum şeker de var bende ama fazla kilo iyi değil biliyorum da işte içim rahat etmiyor
Merhaba benim 29+3 günlük 1600 civarı dendi kiloya araştırdığımda göre 33 haftalık iken kilo daha fazla olmalı siz doktor kontrolü yaptığınızda bunu mutlaka sorunuz
Sordum benim doktor herşeye normal diyor zaten ama şekerim de varmış ona göre .mi normal dedi bilemem
Benim 30. Haftada 1700 gr dedi 33 haftalık biraz az geldi ama doktorun normal diyorsa oyledir. İçin rahat etmiyorsa farkli bir doktor görüşü de alabilirsin . Saglikla dogsun bebisin insallah
Teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla dogsunlar.insallaj araştırmada gitmiştim iki hafta önce 1.380 Gr dedi işte normal mi dedim Mi dedim evet dedi şekerin var çok kilolu olmaması gerekiyor dedi zaten normal devlettekiler herşeye normal diyor
Ben yanlis hatirlamiyorsam normalde seninle ayni haftaydik. Sana 1 hafta ileriden gidiyor demislerdi degil mi aslinda son adet tarihine gore 32 olman gerekiyordu
Bende 28 + 3 kilosu en son 1280 di sekeirm cok çıkıyor hastanede yatıyor um halen. Daha aama diyet beni mahvetti ac geziyorum resmen ultrasona gorede bebek 29 haftalik bilmiyorum cok mu kilosu bana da dua edin yıprandım yoruldum buralarda nergis hanim masallah iyi geldiniz darisi başımıza
Valla doktorlar çok değişik araştırmaya gittiğimde ben dedim ben 30 haftaligim adam dedi sen yanlissin olcuyorum benim ultrasonum devletteki gibi değil dedi ölçtüm.kafasiydi bacak uzinlugu kol uzunluğu dedi 31+2 günlük olarak tutuyor ve şekerine rağmen istediğim kiloda dedi e şimdi burdaki de 33 haftalıksin boyu ölçümü ama kilosuna göre zayıf dedi e şekerim var dedim çok kilo iyi değil araştırmada ki doktor dedi dedim e dedi o zaman oraya gitseydin dedi kafamı bulandırip geldim
Ama bak sen elinde değil kilo.aliyor bazen ben kendimi durduramiyorum bazen hiç açıkmiyorum midem almıyor sancım az çıktım ama kafası aşağıda hala zaten duzelmezde e şekerij yüksek dediler e ben 78 kilo.olmusum düşmüş yani
Allah sağlıklı hayırlı bı şekilde bebeğini kucağına alsın inşallah inşallah
Ben 27 haftalıkken şeker ölçümüne.gitmistim.860 çıkmıştı ne yalan diyim sonra aklına aklıma gelebilicek herşeyi.uedim.midem.almadi.mecburi.yedim yedim sonra gittim araştırmada ki 1380dedi.31 haftaliga göre.olcumler dedi e valla elbet doğuma kadar iki kilo olur e o da iyi yani napim
Amin amin hepimizin insallah haklsijn iyice kafamiz karsiyor Allah buyuk böyle de zor varsayımlar la yada boyle soyle demeleri sonu iyi olsun insallah
Valla karar verdim.kan idrar testi verdim.sojucunu almak için gitcem cuma bidaha sancım suyum gelmeden gitmicem böyle olunca kötü oluyorum acaba yetemiuor muyum diye yurucek takatim kalmadı düşüne dusune
Sen doktorun 1 hafta ondesin geridesin demesine bakma. Şu yuzden diyorum 31 32 haftalık normal doneminse bebegin kilosu normal. Sen kendi son adet tarihini baz al bir de uzme kendini . Bazi bebekler hizli kilo alip son haftalarda duruluyor bazi bebekler yavas yavas alip son haftalarda hizla kilo aliyor. Gelisim olarak bir sorun gorunmuyorsa iyidir bebisin. Stres yapma
Saglikliya o yeter bana e elbet doğuma kadar 2 kilo olur dünyaya gelincede süt mama o bu su derken kilo alır şimdi şekerim var doktorun dediği bu kilo normal yüksek olsa demekki bebekte sekerden etkileniyor demektir dedi e şehir hastanesindeki çok kurcaladi böyle soyledi