33 hafta da Uyku geri geldi

Kızlar 33 haftalık olduk yine ilk uykularım geri geldi ilk zamanlarda da çok uyuyordum şimdi yine başladı aranızda yaşayan var mı uyumak istemiyorum ama kafamı bir yere koyduğum gibi gidiyorum bu yüzden işlerim hep kalıyor sizce normal mi uyumam :scream::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bende 31 hafta olcam çok uyuyorum saatlerce ve hiç kalaksim gelmiyor yerimden​:smiling_face:

1 Beğeni

Ya bebeğim de hareketsiz kalıyor gibi hissediyorum bu da beni korkutuyor ama elimde de değil tabiki :woman_shrugging:t4:

Doktora gittinmi bebeğin mi hareket etmiyor yoksa sen etmediğin için mi hareketsiz kaldığını düşünüyorsun

Yok canım ben hareket etmediğim için hareketsiz kaldığını düşünüyorum yoksa çok şükür bebeğim hareket ediyor allah korusun İlk zamanlarda sorduğum da normal demişti şimdi haftaya gidicem doktora büyüdük tabi yine normal mi der bilemiyorum o yüzden burda böyle durumu yaşayan anne adayları vardır diye sorayım dedim

Hmm iyi iyi sorun yok o zman bende uyuyorum çok ama en azından akşam üstü yürüyüş filan yapmaya da çalışıyorum hareket etmek lazım mecbur doğum kolaylığı için de bebek için de yemek hazilramadan ufak işlerden hariç zor kalkıyorum ama kalkıyorum bı şekilde

1 Beğeni

Evet canım bende 32.hadtadayım sürekli uyuyorum. Yemek yapamıyorum uyumaktan :relieved_face:

1 Beğeni

33+4 deyim bende çok uykuluyum, ofiste uyumamak için kendimi zor tutuyorum , normal bir durummus özellikle erkek bebeğe gebelikte daha fazla olurmuş cevremdekiler öyle diyor :slight_smile:

1 Beğeni

Benimde erkek demekki ondan fazla

Biz herşeye geçç kalıcazzzz böyle giderse :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Sizin için daha zor tabiki çalışan hamilelere rabbim daha çok yardım etsin benim kızım olucak ama rahatına düşkün bir bebiş :joy: