33+4 sancı

Kızlar aşırı derece sancım var böyle 1 2 saniye geciyo tekrar geliyo karın ağrısı gibi kasıklarım da mideme doğru vuruyo sırtıma vuruyo ilk sırttim agriyodu şimdi yayılmaya başladı yalancı sancı mi bilmiyorum ama kötüyüm duramıyorum

Eğer seni durdurmaya ak kadsr ağrın varsa bi doktora görünmekde fayda var canım. Şimdi nasılsın

Kivrana kivrana evde salonda yürüye yürüye sabah ettim daha sonrasi uyuya kalmışım ama hafif de olsa yine var sancı

Gerçek doğum sancısı hafiflemez artarak devam eder.. demekki bebiş sana oyun oynamış

1 Beğeni

O bebişin durduğu yokki 9 ay boyunca hem kusma hem sancı nazlı kız :joy::smiling_face:yani böyle geçici sancı böyleyse doğum sancısı aman Allahım :joy::joy:

Korkma korkma.. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez :white_heart:

Az kaldı zaten sabır :heart:

Bundan sonra sürekli acaba doğuruyor muyum diye düşünmekten kafayı yiyeceksin.. sonra doğsun artık diye kendini yiyeceksin.. sonra bir gün o an gelecek :white_heart::rofl:

Evt gelsin özledim artık :joy::heart:

En son keşke içimde kalsaydı diyeceksin :rofl:

Yok kiz benim hamileliğim her yerde öğürmekle geçti yolda dahi kustugumu biliyorum en azından dışarı çıkmıyim diyodum en çok istediğim kusmamak ağrı cekmemek artık tabi miniğin peşinde koşmak da ayrı bir enerji ama olsun :joy::joy::joy::joy::heart::heart::heart:

Dogurunca konuşalım bunları :rofl:

1 Beğeni