Merhabalar bu haftalarda olupta henüz dönmemis olan var mı? Dönermi? Dönmesi için ne yapmalıyım? Doktorum sezeryan için gün al dedi ama 3 gebeliğim ilk ikisi normaldi ve normal olsun istiyorum
Son haftaya kadar dönebilir, benim 28 haftalıkken dönmüştü. Dönmeseydi de beklerdim.
Benimde 34te ama dönmedi 37 ye kadar bekler 37 de sezeryana gün veririz dedi bende aynı şekilde dönmesi için eğzersiz falan vardı yapabilir miyim dedim, dönecekse zaten döner bişey yapıp bebeği riske atma birde kordon dolanır dedi ilk bebeğim normal doğum olsun istiyordum. Güncelleme 35+4 hala dönememiş
38.haftaya basladım daha dönmedi
34,4 olduk dönmüş çok şükür
Benim ebe el ile bebeğin başını aşağı itiyormuş gibi bi hareket önerdi, her gün 1 defa yaptık dönmüş
Benim de o haftalarda dönmemiş ti 36.haftada dönmüş tü kendini sıkma zaten sezeryan için de gün 36. Haftada veriliyor doktor bakar dönmemiş se o zaman gün verir sende istersen ama son güne kadar dönebilir bebekler diye biliyorum
Seni korkutmak istemem ama o zamanda dönmesi biraz zor gibi ama yine de omudumu kaybetme hem olmadı sezeryan olur sun sağlıkla kavuşmak yeterli bence normal veya sezeryan fark etmez korkutma kendini