32. Haftalık

Merhaba bugün 32 haftalık olduk biz :blush: Yavaş yavaş kiyafetleri esyalari hazırlamaya başlıyorum. Çok fazla heyecan var artık sizde durumlar nasıl :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

35+4 haftalık olduk bizde hastane çantasını hazırladım herşeyi hazır kızımın geleceği günü bekliyoruz

1 Beğeni

Masallah bizde 35+2 OLDUK sol ayağımda vajinaya vuran agri var sizinde oluyor mu bel karin agrisi vs yok

Siz nst ye her haftami giriyorsunuz

Yarın 34 olcaz bizde nasipse

1 Beğeni

Çok nadir de olsa oluyor doğuma hazırlık bebişin alanı yeterince daraldı

1 Beğeni

Yok canım 2 hafta da bir gel dedi doktor

Gelmek istediğim evre :sweat_smile:

1 Beğeni

31 haftalikken gittim doktor 3 hafta sonra gel nst yapcaz dedi ilk nst m 34 te cekilcek sonra 2 haftada bir gitcekmisim 34.hafta geç degil mi sizce nst için

Sizinle aramızda 1 gun var. Saglicakla alın kucağınıza insallah​:hugs:

1 Beğeni

Hayır değil. Bende 34.cü haftamda girdim. Herhangi bir agri sanci yoksa hersey yolundaysa ve calisan biri degilseniz 34 ideal. Calisan bayanlari 32 de alıyolar. Aynı bana da size dedigi gibi dedi haftaya pazartesi iki hafta sonra olmus oluyo . Nst ler sıklasacak. Hayırlısı bakalım

1 Beğeni

Evet çalışmıyorum ve bir sorun yok çok şükür yalancı sancilar dışında bende hep 32. Haftada nst ye girerim diye bekledim bir de merak ediyorum nasıl bir şey diye ilk gebeliğim :blush:

1 Beğeni

Senin de fazla kalmamış finale doğru koşuyoruz :joy:

2 Beğeni

Valla bende merak ediyordum pek meraklancak bisey yokmus. Yan yatiriyor kablolar bagliyor. 15 dk yat dediler bana. Bebisin kalp atislari varsa cikarsa gizli sanci takip edildi. Bizim guzeldi sonuclarimiz. Insallah seninde guzel cikar bakalim. Sıkılmıştım bile ben. Telefonunu al yanına valla :smile:

1 Beğeni

Evet kalmadi ve ilk gebelik hem heyecan hem sevinc bi yandan korku hepsini yaşıyorum. Ama cok ta merak ediyorum kızımı. Allah kurtarsin hepimizi insallah

1 Beğeni

İnşallah canım Bizde kızımı heyecanla bekliyoruz doğum şekli belli mi senin

1 Beğeni

O kadar merak edilecek bi tarafı yok kız haa görüntü de olsa kalp atışları ile birlikte annelere izletseler çok güzel olur karına 2 lastik bagalayacaklar 2 de nst aleti var kablo ucunda yuvarlak bişey onlar tamam diyene kadar yan yatıyorsun çok sıkıcı

2 Beğeni

Bizde 31 haftalik olucaz kizimla insallah. Cogu eksigimiz tamam bu hafta komple tamamlamayi planliyorum insallah ikinci cocugum olucak 10 sene aradan sonra valla ilk gebelik gibi heycan ve tecrubesizim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Hayirlisiyla alalim . Henüz degil ama dönmüş dedi dr. Sizde durum ne

1 Beğeni

Hic anne olmayanlara göre tecrübeli sayılırsınız bizlere bakarak en azindan. Baya aralıklı mola verilmis sadece :hugs: Ama her bebek her evlat farklı hissettirir eminim ki . Sağlıcakla alın insallah kucağınıza