hayırlı akşamlar, 32 haftalık hamileyim, 29. haftadan beri hazırlık kasılmaları yaşıyorum. siz ne sıklıkla yaşıyorsunuz? bu akşam biraz takip edeyim dedim, 7-8 dkda bir ortalama 45 saniyelik ağrısız kasılmalarım oldu. benzer bir durum yaşıyor musunuz?
Ben de hissedilen olmamıştı. Ama nst de 32. Haftada sancı çıkmıştı. Çalıştığım için de erken ayrılmıştım. Size tavsiyem lütfen bir nst çektirin.
- haftada 1.5. saat nstde kalmıştım son yarım saatte ufak kasılmalar çıkmıştı, birkaç gün sonra nstde hiçbir şey çıkmadı. zaten aralıklı olduğu için her zaman denk gelmiyor nst zamanına, haftaya randevum var bakalım doktorum ne diyecek
İnşallah zamanında sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Sizi korkutmak istemem ama ben 32 haftalik gebeyken dogum yaptim suyu. Geldi bir anda ama bir kaç gun oncesi sancilarim kasilmalarim oluyordu
nasıl kasılmalarınız oluyordu tarif edebilir misiniz, ne zaman başlamıştı
Canım bendede 32 haftada nst de ciddi sancım cıktı doktorum bana ilaç başlamıştı erken doğum riski oluşmasın diye 35ci haftaya kadar ilacı kullandım sonra bıraktırdı şu an 36cı haftadayız
siz hissediyor muydunuz o kasılmaları peki? ben 29da bu tarz kasılmalar hissettiğimde nstde 40 civarı çıkıyordu en fazla
Ben 30 +3 deyim sancılarımdan dolayı bir gece hastanede kaldım nst de sancım 86 çıkıyordu
Merhaba benim de 32+5 te nst de sancılarım çıktı. 20 dk da 10 sancıyla yatış yaptım. Sancı şiddeti 70-80 civarıydı hep. Ciğer geliştirici vurdular ve şuan ilaç kullanıyorum 35+1 deyim. Son birkaç gündür ufsk tefek kasılmalar hissediyorum bebek kendini kasıyor ve kasığıma vuruyor sonra geçiyor
Bende de aynı şekilde ağrılar oluyor doğumum yaklaştı sanırım… akıntınız fazlalaştı mı bu süreçten sonra
Yok hayır ama akıntım hep çok fazlaydı benim zaten beyaz akıntı olarak. Haftada bir kez nst ye giriyorum sancı çıkmıyor ama son bir iki gündür sancı hissediyor gibiyim bakalım bi 36 yı görsek en azından iyi olacak siz de içinizi ferah tutun hayırlısı olsun inşallah
Evet hala devam ediyor benim benim kasılmam oluyor hissediyorum karnım sertleşiyor çünkü her hafta nst ye giriyorum ama doktor artık doğsa bile sıkıntı olmıcağını söyledi kilosuda gayet iyi dedi
yorumlardan anladığım kadarıyla nstde 70 80 civarı düzenli kasılma çıkınca yatış veriyorlar, düzensiz ve küçük kasılmalara normal diyorlar. hepimize sağ salim kavuşmak nasip olsun yavrularımıza
Ya benim sancim bildigin doğum sancisiydi karnim sertleşerdi birde ikizlerdi baya sertleşme olurdu karnimda aşaga dogru baski hissederdim ve hep su sizintisi vardi
Sonra suyum bir anda patlayinca acil sezaryen bebeklerin biri tam susuzdu doğdular iste tam 32 haftaliklardi
ikiz olmasının da etkisi varmış tabi, şükür kavuşmuşsunuz yavrularınıza