32 haftalık doğan brbeklerim artık 5 aylık oldular şimdi de hamileyim

Bizi hatırlayan varmı acaba

3 Beğeni

@Ela5 maaşAllah subhanAllah :smiling_face_with_three_hearts: ama bu havuçlar çok lezzetli görünüyor tam yemelik :smile:o zaman aramıza yeniden hoşgeldinn sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle :smiling_face::bouquet: şuna kaç haftalık hamilesin nasıl gidiyor

Çok teşekkür ederim canım benim şuan 6 hafta 5 gün oldu bir havuç daha bekliyoruz gece uykusu zaten yok bari tam olsun dedik :joy:

Yaaaa çok tatlıılar . Tulumun linkini paylaşır mısınız internetten aldıysanız. Hayırlı olsun hamileliğinizz​:smiling_face_with_three_hearts:

Cesaretinize hayran kaldım ama gazanız mübarek olsun diyelim :face_with_hand_over_mouth::joy: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Teşekkür ederim :carrot::hugs:

Teşekkür ederim :sweat_smile:ya aslında 4 yaşında kızım ikizlerim de bir kız bir erkek oğlum tek kaldı böyle eşit olsun istedim :grin:

Çok teşekkür ederim canım allah sana da nasip etsin inş:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

MasAllah neden 32 haftalık dogdular

Suyum patladı bir anda gece 3 gibi çok zor bir dönemdi hastanede yatışım yapıldı 5 gün yattım kansızdım amaliyatı kaldıramaya bilirmişim 5 gün kan verdiler seromla öyle doğuma aldılar

1 Beğeni

Cok sukur masAllah subanAllah

Çok erkenciler ama kafayı yicem orucum hem hamileyim şuan hem 4 yaşındaki kızım hem bunlara bakmak var çok eğlenceli ama yorucu

1 Beğeni

Ben 17 haftaligim oruc tutmuyorum emziriyor musunuz Rabbim kolaylık versin

Teşekkür ederim canım yok valla anca aptamil emzirmiyorm bir ay küvezde kalınca sütüm de kesildi

Ben daha yeni hamileyim daha 7 haftalık ondan tutabiliyorum ama siz benden baya ilerdesiniz diye bence de tutma zor

Rabbim size kolaylik versin bizim icinde dua edin ismen ismim meltem :heart::palms_up_together:

Tabiki ederim canım allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla kavuşursun inşallah meltemcim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni